viaconto

Viaconto

Care sunt conditiile de aprobare pe care trebuie sa le indepliniti pentru a obtine un imprumut online?

 • trebuie sa aveti intre 20 si 70 de ani;
 • trebuie sa aveti un cont bancar si un card aferent;
 • trebuie sa dispuneti de Internet Banking pentru contul bancar personal.

Care sunt actele de care aveti nevoie in vederea accesarii unui credit rapid?

 • copie dupa buletin/cartea de identitate;
 • extrasul de cont aferent salariului sau pensiei;
 • adresa de e-mail;
 • numarul de telefon.

Avantaje pe care trebuie sa le luati in considerare cand accesati un imprumut online

 • toate cereile sunt aprobate intr-un timp foarte scurt;
 • primiti acces la o linie de credit pentru o perioada de 5 ani;
 • Viaconto acorda imprumuturi fara a percepe giranti sau garantii;
 • dobanda este fixa la orice tip de imprumut;
 • aveti nevoie doar de cateva documente minime in vederea obtinerii sumei dorite.

Lista dezavantajelor de care este bine sa stiti:

 • in cazul in care intarziati sa achitati ratele, Viaconto va poate aplica penalitati de 1,2% pe zi;
 • nu puteti obtine un imprumut daca aveti deja alte tipuri de datorii;
 • puteti aplica exclusiv online.

Ce tipuri de credite rapide puteti accesa de la Viaconto?

Pentru a putea lua cea mai buna decizie din punct de vedere financiar atunci cand aveti nevoie foarte repede de o suma de bani, trebuie sa stiti ca Viaconto va pune la dispozitie mai multe tipuri de credite. Cuantumul acestora poate varia, in functie de nevoile pe care le aveti si pot viza sume cuprinse intre 200 si 4.000 de lei, cu o dobanda aferenta de 1% pe zi din suma solicitata. Perioada maxima de rambursare poate fi de 60 de luni.

Credite nebancare – puteti obtine astfel de credite daca aveti o varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani, daca aveti resedinta pe teritoriul Romaniei, daca puteti face dovada unui venit lunar constant, daca aveti un cont bancar valabil si daca detineti un card valid, respectiv aveti optiunea de Internet Banking activa. Important de mentionat este ca nu puteti obtine sume foarte mari, insa suficiente pentru a va acoperi nevoile urgente, pentru care nu dispuneti de suficienti bani.

Credite pana la salariu – daca la un moment dat realizati ca nu mai aveti suficienti bani pana la salariu, acesta este varianta potrivita. Daca sunteti la primul imprumut de acest tip, puteti obtine pana la 600 de lei. Ulterior, la al doilea puteti accesa pana la 1.000 de lei, iar pentru al treilea, valoarea poate creste pana la 1.500 de lei.

Conditiile de eligibilitate sunt aceleasi ca la creditele nebancare, cu mentiunea ca trebuie sa aveti intre 20 si 60 de ani. Cand accesati acest produs trebuie sa restituiti, insa banii intr-o perioada cuprinsa intre 7 si 30 de zile. In acest sens veti primi o notificare automata cu suma pe care trebuie sa o rambursati, alaturi de data scadenta.

Credite IFN – optand pentru creditele IFN puteti beneficia de faptul ca nu vi se percep comisioane sau taxe de administrare a creditelor, nu platiti taxe de rambursare anticipata (daca alegeti aceasta optiune) si nici nu trebuie sa achitati contravaloarea unui comision de analiza a dosarului. In schimb, este bine sa stiti ca daca intarziati plata ratelor sau nu va indepliniti obligatiile de rambursare, riscati sa vi se impute dobanzi penalizatoare.

Credite cu buletinul – produsele sunt excelente atunci cand aveti nevoie de o suma de bani foarte repede, fara sa mai treceti prin dificila birocratie cu care v-ati confrunta la institutiile bancare. Puteti primi intre 300 si 1500 de lei, bani pe care sa ii restituiti in 7, 14, 20, 25 sau 30 de zile, in functie de posibilitatile pe care le aveti. Creditele cu buletinul va permit sa accesati prima data (la primul imprumut) o suma de 600 de lei, urmand ca ulterior sa puteti solicita pana la cel mult 1.500 de lei (incepand de la al doilea imprumut).

Credite urgente online – cele mai importante documente de care aveti nevoie sunt: cartea de identitate (copie) si extrasul de cont bancar pentru o perioada cuprinsa intre 1 luna si 3 luni din contul de salariu sau de pensie. Atunci cand sunteti la primul imprumut online, puteti primi cel mult 600 de lei, urmand ca la al doilea sa puteti accesa un plafon de 1.000 de lei, iar de la al treilea o valoare maxima de 1.500 de lei. Creditele din aceasta categorie va sunt de ajutor atunci cand va confruntati cu situatii neprevazute, in care trebuie sa rezolvati probleme la care nu va asteptati.

Exemplu de calcul pentru imprumuturile Viaconto:

Pentru clienti Viaconto:

 • Suma imprumutata: 700 de lei
 • Perioada de rambursare: 7 zile
 • Suma totala ce trebuie restituita: 763 de lei

Pentru clienti noi Viaconto:

 • Suma imprumutata: 300 de lei
 • Perioada de rambursare: 30 de zile
 • Suma totala ce trebuie restituita: 416 lei

Comparatie Viaconto cu alte institutii IFN

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

Despre Viaconto

Viaconto este o institutie financiara nebancara, care face parte din VIA SMS Group, un grup care opereaza in urmatoarele tari: Spania, Letonia, Cehia, Polonia si Suedia. Compania este inregistrata in baza de date a Oficiului Registrului si Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dar si in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei. IFN-ul acorda publicului larg credite de diferite tipuri, majoritatea fiind, insa cu o valoare mica si numai pe termen scurt.

In cat timp va poate fi aprobata cererea pentru un imprumut urgent?

In general, timpul de aprobare pentru un credit Viaconto este destul de scurt. Daca furnizati toate datele corect si detineti un cont bancar la una dintre bancile cu care IFN-ul colaboreaza, banii va pot fi transferati imediat. In caz contrar este posibil ca asteptati ca transferurile sa fie realizate in termen de 24 sau 48 de ore dupa aprobare.

Ce trebuie sa stiti despre rambursarea sumelor oferite de Viaconto?

In ceea ce priveste rambursarea creditelor Viaconto, trebuie sa faceti acest lucru in conturile IFN-ului. Mai mult, puteti folosi si noua metoda pusa la dispozitie de Viaconto: terminalele Selfpay, care va ajuta sa economisiti timp pretios. Puteti opta inclusiv pentru plata ratelor la casieriilor bancilor (unde vi se pot percepe comisioane) sau puteti alege varianta ca Viaconto sa va retraga automat ratele de pe cardurile de debit, daca ati inregistrat astfel carduri in conturile personale.

Rambursare anticipata – este posibila?

Raspunsul este unul afirmativ: puteti rambursa banii mai devreme de termen, daca aveti posibilitatea, aceasta varianta fiind chiar incurajata de catre reprezentantii Viaconto. In acest fel, evitati sa vi se mai acumuleze dobanda, iar costul total de rambursat va fi mai mic. De ce? Rambursand anticipat, nu veti plati decat valoarea imprumutata + dobanda pana in ziua in care achitati.

Ce penalitati riscati daca intarziati sa platiti ratele sau pentru neplata IFN?

In cazul in care, la un moment dat ajungeti in imposibilitatea de a plati ratele la timp, Viaconto va impune penalitati de 1,2% pe zi pentru fiecare zi in care depasiti data scadenta, incepand cu a doua zi dupa aceasta. De preferat este sa evitati aceasta situatie, pentru a nu fi inregistrati in Biroul de Credite.

Un alt aspect despre care trebuie sa stiti este ca atunci cand nu puteti plati deloc ratele, Viaconto are libertatea de a apela la o terta parte, in vederea recuperarii datoriilor. Mai mult, costurile de revendicare a neplatii va vor fi transferate.

Din dorinta de a va veni in ajutor, reprezentantii Viaconto va pot ajuta cu solutii de amanare a creditelor. Mai exact, trebuie sa platiti cel putin 5% din valoarea sumei pe care ati folosit-o, impreuna cu dobanda acumulata ori un minim de 50 de lei.

Gradul de indatorare

Inainte de a accesa orice tip de credit rapid este important sa stiti cateva elementele si despre gradul de indatorare. Este vorba despre raportul dintre suma cheltuielilor lunare pe care le aveti si suma veniturilor pe care le obtineti.

De exemplu, daca solicitati 5.000 de lei, cu o dobanda de 1,2% pe zi pentru o perioada de 20 de zile, va trebui sa restituiti 6.200 de lei. In acest caz, gradul de indatorare se calculeaza astfel: (6.200/5000) * 100 = 124%.

Date de contact

Pagina web: www.viaconto.ro

Adresa de e-mail: info [@] viaconto.ro

Telefon: 0790546896, 0787707834, 0312295849

Skype: viaconto.ro

Expertii CreditRapid.ro va recomanda sa fiti extrem de chibzuiti ori de cate ori sunteti in cautarea unui imprumut online, pentru a rezolva problemele neprevazute si neplacute cu care va confruntati. Este important sa analizati cu atenti ofertele pe care le aveti la dispozitie si sa incercati, pe cat de mult posibil sa rambursati creditele anticipat, pentru a evita sa platiti dobanzi mari. Mai mult, nu uitati cat de mult conteaza sa nu aveti un grad de indatorare foarte mare, pentru a va putea mentine un nivel de viata decent!

Vezi recenzii si pareri despre Viaconto

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 4,0 out of 5
15 mai 2024

Norocul meu a fost ca am avut nevoie de o suma mica de bani pentru o situatie mai speciala. Chiar daca serviciul de creditare este unul bun cu profesionisti, dobanda se simte din pacate.

Laurentiu. S
Rated 3,0 out of 5
3 aprilie 2024

De multe ori am impresia ca dobanda de 1% este uneori mai mare de 1% iar cand sun la sediu pentru explicatii extra, nu mi se raspunde.

Radu
Rated 4,0 out of 5
15 septembrie 2023

As fi preferat sa fac un credit la banca doar ca aveam o dobanda foarte mare. M-am gandit sa bag la amanet doar ca nu mi s-a parut asa mult pentru 1 gr de aur. Am ales sa apelez la Via Conto pentru ca aveam nevoie de o suma relativ mica si am reusit sa imi rezolv treburile in liniste.

Silvia D.
Rated 5,0 out of 5
3 august 2023

Nu stiu cum a fost pentru alte persoane dar in cazul meu a fost chiar bine. Nu am imprumutat o suma foarte mare deoarece nu am vrut sa ma chinui mult timp cu creditul asa ca am imprumutat atat cat aveam nevoie.

Tudor
Rated 5,0 out of 5
20 aprilie 2023

Am vorbit pe facebook si in maxim 30 minute am avut banii in cont. Chiar a mers foarte rapid.

Ionut Marin
horacredit

HoraCredit

Esti un cautarea unui credit urgent, dar nu stii daca esti eligibil si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti? Citind urmatoarele randuri si pareri poti descoperi daca Hora Credit reprezinta o solutie pentru tine! Este vorba despre o companie care iti pune la dispozitie mai multe tipuri de produse nebancare, produse care te pot ajuta sa iti rezolvi problemele de ordin financiar.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a fi eligibil?

Printre termenii si conditiile pe care trebuie sa le bifezi, in vederea obtinerii unei finantari se numara urmatoarele:

 • trebuie sa te incadrezi in categoria de varsta impusa de IFN;
 • trebuie sa dispui de un venit lunar constant, indiferent daca este sub forma de PFA, pensie ori salariu;
 • trebuie sa ai un cont bancar si un card atasat acestuia, pentru ca banii sa-ti poata fi virati cat mai usor.

Actele de care ai nevoie pentru obtinerea unui credit rapid

Spre deosebire de situatia in care ai incerca sa obtii produse bancare clasice, atunci cand te indrepti spre un imprumut urgent, nu trebuie decat sa oferi IFN-ului cu care colaborezi o copie a cartii de identitate, alaturi de dovada faptului ca ai un cont bancar: poti solicita un document special, eliberat de banca sau poti accesa aplicatia de Internet banking pe care o folosesti, din care sa extragi o imagine care sa ateste ca esti titularul unui cont bancar. Aceste documente trebuie incarcate pe site-ul IFN-ului.

Ce suma poti obtine?

Din punct de vedere financiar, cu ajutorul unei finantari de la un IFN poti obtine banii de care ai nevoie numai daca intrunesti conditiile de eligibilitate. Mai exact, poti accesa fonduri in valoare de pana la 3.000 de lei, daca le poti returna in cel mult 30 de zile sau sume cuprinse intre 3.000 si 10.000 de lei, pe care sa le rambursezi in 5 rate la un interval de timp de 14 zile.

Cum poti accesa o finantare cu dobanda de 0%?

HoraCredit cauta sa iti vina in ajutor atunci cand traversezi o perioada dificila, iar in momentul in care esti client nou, la prima finantare poti beneficia de o dobanda de doar 0,0001%. Ulterior, incepand de la cea de-a doua finantare vei achita dobanzile clasice percepute de IFN.

Comparatie HoraCredit cu alte institutii IFN

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Metode de rambursare

In ceea ce priveste metodele in care poti rambursa banii, ele sunt diverse:

 • poti plati ratele cu cardul bancar, fie ca ai unui Mastercard, Visa ori Maestro;
 • poti achita direct din cabinetul personal pe site-ul IFN-ului;
 • poti face transfer bancar prin cea mai apropiata sucursala a bancii cu care colaborezi;
 • poti plati intr-o locatie de tip SelfPay, direct la terminal.

Am posibilitatea de a prelungi perioada contractuala?

Da, acest lucru este posibil. Mai exact, ai posibilitatea de a te bucura de extinderea automata a perioadei contractuale cu acelasi numar de zile precum cel din perioada initiala, insa numai daca ai accesat maximum 3.000 de lei. In schimb, daca te-ai indreptat catre o finantare intre 3.000 si 10.000 de lei pentru o perioada initiala de 70 de zile, atunci poti prelungi contractul cu cel mult 14 zile.

Rambursare anticipata

HoraCredit iti acorda inclusiv posibilitatea de a returna finantarile inainte de data scadenta, fara a plati costuri suplimentare. Este suficient sa folosesti datele de contact ale IFN-ului, pentru a intra in legatura directa cu unul dintre operatori, iar apoi sa faci o cerere de terminare anticipata a contractului. Apeland la aceasta solutie, vei diminua considerabil din costurile totale aferente imprumutului.

Descopera cum sa NU folosesti finantarile rapide!

Responsabilitatea financiara joaca un rol esential pentru tine atunci cand obtii finantari de la un IFN. Chiar daca nu ai restrictii in privinta modului in care sa folosesti banii, de preferat este sa iei in calcul urmatoarele:

 • nu folosi creditele pentru a acoperi alte finantari;
 • nu plati cu finantarile IFN avansul pentru o casa ori pentru o masina;
 • nu apela la produsele unui IFN daca nu ai venituri sigure, pe care sa poti conta;
 • daca deja ai si alte datorii, cel mai bine este sa incerci sa le stingi pe acelea, inainte de a mai solicita si alte finantari.

Care sunt cele mai importante beneficii de care te poti bucura?

Creditele urgente sunt produse excelente pentru tine, mai ales in momentele in care trebuie sa rezolvi foarte repede anumite probleme. Astfel de imprumuturi te pot ajuta atunci cand nu vrei sa apelezi la membrii familiei ori la cunostinte:

 • conditiile de eligibilitate sunt usor de indeplinit;
 • nu ai nevoie de multe documente;
 • poti obtine banii extrem de repede;
 • poti folosi finantarile asa cum iti doresti, fara ca reprezentantii IFN-ului sa aiba dreptul sa te intrebe cum urmeaza sa le investesti;
 • poti accesa sume de pana la 10.000 de lei;
 • perioada de rambursare variaza, in functie de suma pe care o accesezi.

Dezavantaje – informeaza-te asupra lor inainte de a semna cererea pentru finantarea dorita!

Dincolo de beneficiile de care poti avea parte cu ajutorul imprumuturilor rapide, este important sa stii si care sunt dezavantajele pe care trebuie sa le iei in considerare:

 • dobanzile sunt mai ridicate decat cele practicate de institutiile financiare;
 • ai la dispozitie o perioada destul de mica pentru a rambursa banii;
 • in cazul in care intarzii sa returnezi suma datorata, vei plati penalitati;

Exemplu de calcul

Pentru a-ti da seama mult mai usor de costurile unei finantari IFN, ai la dispozitie urmatorul calcul:

 • Suma imprumutata: 10.000 de lei
 • Perioada: 6 luni
 • Dobanda: 12.967,75 lei
 • Rata dobanzii anuale: 365%
 • DAE: 2316,43%
 • Total de plata 22.967,75 lei

Atunci cand intampini situatii dificile si nu doresti sa te indatorezi fata de membrii familiei ori de prieteni, cea mai usoara solutie este sa apelezi la creditele rapide, cu ajutorul carora poti obtine banii necesari in doar cateva ore. Specialistii CreditRapid.ro recomanda sa citesti termenii si conditiile foarte bine, iar ulterior sa respecti intru totul datele scadente, pentru a evita sa platesti dobanzi costisitoare!

HoraCredit vine intotdeauna in intampinarea tuturor celor care au nevoie de ajutor pentru o perioada relativ scurta, oferindu-le acces la banii necesari pentru rezolvarea problemelor iminente!

Date de contact:

 • E-mail: info@horacredit.ro; collection@horacredit.ro
 • Informatii generale: +40 318 18 18 18
 • Contracte in derulare: +40 318 10 10 72
 • Website: horacredit.ro
 • Adresa: Splaiul Unirii, nr. 16, Cladirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucuresti

Vezi recenzii si pareri despre HoraCredit

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 5,0 out of 5
24 noiembrie 2023

Recomand! Am scapat de o problema destul de mare si a fost un ajutor bun.

Mariana
Rated 5,0 out of 5
10 noiembrie 2023

Multumita acestui credit am reusit sa scap de o problema personala foarte dificila de care nu credeam ca o sa mai scap curand. Recomand cu incredere pentru toata lumea.

Darius
Rated 5,0 out of 5
26 octombrie 2023

Pentru un credit ne bancar este o varianta buna, dobanda este mica si personalul este foarte bine pregatit sa iti explice toate detaliile creditului. Recomand.

Nicoleta Dinu
Rated 1,0 out of 5
24 octombrie 2023

Firma neserioasa cu angajati neprofesionisti si fara pic de bun simt. Mama mea este sunata zilnic de 10-15 ori pe zi si intrebata daca cunoaste o anumita persoana, care probabil a dat nr ei de tel aleatoriu. A sunat la nr de tel pt reclamatii iar acestia au refuzat sa-i dea nr de inregistrare si au continuat cu intrebari neprofesioniste fara sa ia in calcul ca aceasta firma hartuieste telefonic o persoana care nu are nici o legatura cu aceasta firma si nici nu cunoaste persoana de care este intrebata zilnic. Urmatorul pas este sa mergem la politie si chiar la tribunal. Evitati orice legatura cu aceasta firma!!!

Cristian
Rated 5,0 out of 5
16 octombrie 2023

Din punctul meu de vedere Hora credit este cel mai de incredere. Am aplicat pentru 3 credite pana acum si de fiecare data am iesit mai castigat ca la banca pentru un timp foarte scurt.

David
Logo-OceanCredit (3)

OceanCredit

Infiintata in anul 2015, compania Ocean Credit este astazi unul dintre jucatorii de top pe piata institutiilor financiar nebancare, fiind fondata cu capital romanesc 100%. Datorita politicilor de creditare extrem de responsabile pe care le practica, IFN-ul a devenit cunoscut mai ales pentru ca pune la dispozitia celor interesati dobanzi chiar si de pana la 3 ori mai mici, in comparatie cu celelalte firme concurente din Romania.

Daca la un moment dat intampini probleme financiare, pe care trebuie sa le rezolvi cat mai repede, aceasta institutie iti sare in ajutor, punandu-ti la dispozitie imprumuturi pe care sa le rambursezi intre 1 si 3 luni. CreditRapid.ro iti dezvaluie acum care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii in acest sens!

Termeni si conditii

Pentru a fi eligibil pentru un credit rapid, este important sa stii care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti:

 • sa ai o varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani;
 • sa fii cetatean roman si sa dispui de o copie dupa cartea de identitate (valabila);
 • trebuie sa ai un venit lunar echivalent cu salariul minim pe economie din Romania;
 • este important sa detii un cont bancar, la care sa ai atasat un card pe care sa incasezi salariul. Tot in acest cont iti vor fi virati si banii imprumutati;
 • trebuie sa ai un numar de telefon mobil activ, alaturi de o adresa de e-mail;
 • conform ultimelor conditii adaugate pe lista de eligibilitate, trebuie sa ai si un cont de Facebook cu date personale reale, cont pe care sa il folosesti pentru a te conecta pe platforma IFN-ului;
 • trebuie sa ai obtii un scor mediu spre bun in urma verificarii la Biroul de Credite.

Ce tipuri de produse nebancare poti accesa?

IFN-ul iti pune la dispozitie doua tipuri principale de produse:

 • creditele rapide Crab, prin care poti obtine cel mult 1.500 de lei pentru 30 de zile;
 • finantari de pana la 4.500 de lei pentru 3 luni, care sunt cunoscute drept finantari Pinguin.

In ciuda faptului ca IFN-ului are 2 produse standard spre care te poti indrepta, in functie de credibilitatea financiara pe care o prezinti, dar si in functie de istoricul personal, este posibil sa poti obtine si alte sume mai mari. Vezi la sfarsitul paginii parerile celor ce au apelat la OceanCredit.

Cum poti aplica pentru un credit?

Atunci cand decizi ca este momentul sa accesezi o finantare de la acest IFN, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul institutiei si sa apesi pe butonul “Aplica acum”. In acest mod, vei fi automat redirectionat catre pagina pe care vei gasi cele 2 tipuri de produse, alaturi de exemple reprezentative de calcul.

Alege varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, iar apoi urmeaza pasii indicati acolo. In acest mod, poti afla in doar cateva minute daca esti eligibil si care este suma maxima pe care o poti obtine. Daca esti de acord cu termenii contractuali, transferul bancar ti se face in doar cateva zeci de minute.

Poti solicita o anumita suma de bani de pe orice tip de dispozitiv, care este conectat la Internet: de la telefon mobil, laptop, tableta si pana la calculatorul personal.

Comparatie OceanCredit cu alte institutii IFN

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Cum poti rambursa banii?

Din dorinta de a-ti veni in ajutor cu solutii moderne, IFN-ul iti pune la dispozitie mai multe metode prin care poti rambursa suma imprumutata. Poti alege dintre urmatoarele variante:

 • debitarea directa din contul bancar pe care l-ai pus la dispozitia IFN-ului: atunci cand este data scadenta, din contul tau se va retrage automat suma pe care o ai de platit;
 • plata online cu cardul;
 • poti plati cash la orice sucursala Cec Bank.

Recomandat este ca in functie de metoda de plata pe care o alegi, sa iti iei si o marja de eroare de 24 de ore. De exemplu, in cazul transferurilor interbancare, platile se fac uneori mai greu.

Care sunt cele mai importante avantaje de care poti avea parte?

 • dobanzi avantajoase, mult mai mici decat cele practicate de alte IFN-uri. Mai exact, in functie de produsul pe care il alegi, vei achita dobanzi cuprinse intre 9,44 si 11,94%;
 • un indice DAE mult mai mic, de doar 199% – acesta net inferior, in comparatie cu indicele DAE practicat pentru alte produse similare
 • perioada de rambursare este una generoasa: poti alege sa returnezi fondurile intre 30 si 90 de zile;
 • nu trebuie sa achiti un comision de analiza dosar si nici comision pentru acordarea imprumutului;
 • poti face toti pasii necesari exclusiv in mediul online, din confortul propriei case;
 • Ocean Credit accepta si documente semnate electronic, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa imprimi nimic.

Rambursare anticipata

Rambursand anticipat, poti reduce in mod considerabil costurile pe care trebuie sa le suporti. De exemplu, poti evita sa achiti dobanzile aferente imprumuturilor, pentru ca ele se calculeaza numai pana in momentul in care achiti anticipat. Mai mult, acest IFN nu percepe comisioane sau penalitati in cazul in care alegi sa te bucuri de aceasta optiune: trebuie doar sa iei legatura cu reprezentantii IFN-ului si sa le comunici care sunt intentiile tale.

Date de contact:

Vezi recenzii si pareri despre Ocean Credit

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 3,0 out of 5
20 septembrie 2023

ma bucur ca am facut credit cu o suma foarte mica pentru ca altfel plateam o gramada de bani ca dobanda. Trebuie avut grija la sumele pe care doriti sa le imprumutati si la dobanda zilnica.

Marius
Rated 4,0 out of 5
7 august 2023

Pentru profesionalism si eficienta aveti un like de la mine. Am primit banii imediat si am reusit sa achit tot creditul in cateva saptamani.

Laur
Rated 4,0 out of 5
28 iulie 2023

Am terminat de curand creditul la Ocean Credit si pot sa spun ca nu am avut evenimente neplacute referitoare la credit. Totul s-a desfasurat normal

Radu
Rated 3,0 out of 5
27 iunie 2023

Nu pot sa spun ca a fost o experienta placuta acest credit de la Ocean Credit. Dobanda mi s-a parut foarte mare pentru pentru un credit mediu. Nu cred ca este cea mai buna optiune pentru sume mari. Pentru cateva sute de lei este acceptabil.

Tudor
Rated 3,0 out of 5
5 septembrie 2022

dobanzi f mari, dar macar transfera repede banii

zaf.
ferratum

Ferratum

Conditii pentru a accesa un imprumut rapid

 • trebuie sa aveti peste 21 de ani;
 • trebuie sa aveti venituri lunare constante, indiferent de sursa acestora;
 • trebuie sa aveti un numar de telefon si o adresa de e-mail.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui credit?

 • buletinul sau cartea de identitate;
 • trebuie sa faceti dovada veniturilor obtinute in ultimele 3 luni, inainte de realizarea solicitarii pentru un credit;
 • este posibil sa aveti nevoie si de fisa fiscala aferenta anului anterior.

Avantajele de care va bucurati cand accesati credite Ferratum

 • puteti completa cererile de credite exclusiv online, fara sa fiti nevoiti sa va deplasati fizic la un birou al Ferratum;
 • puteti solicita credite inclusiv prin SMS, trimitand un mesaj la numarul 1781, dar numai incepand cu al doilea credit;
 • puteti trimite cererile pentru creditele rapide oricand, indiferent daca este zi sau noapte.

Dezavantaje pe care trebuie sa le luati in calcul

dobanzile aferente creditelor rapide sunt mai mari, in comparatie cu cele practicate pentru creditele bancare;

in cazul in care intarziati plata ratelor, vi se vor percepe dobanzi penalizatoare incepand cu prima de zi de intarziere.

Ce tipuri de credite puteti accesa de la Ferratum?

Credite de nevoi personale – cu ajutorul acestor produse puteti obtine imprumuturi de pana la 10.000 de lei, cu o perioada de rambursare de cel mult 12 luni. Mai mult, in functie de ziua in care incasati veniturile lunare, puteti alege care sa fie prima data de rambursare a ratelor. Creditele de nevoi personale sunt excelente atunci cand aveti nevoie repede de o suma de bani pentru motive personale, indiferent daca vreti sa plecati in vacanta, sa va cumparati bunuri mobile sau sa achitati pentru diverse servicii.

Credite pana la salariu – daca intre 2 salarii va dati seama ca aveti probleme din punct de vedere financiar, puteti apela cu incredere la creditele pana la salariu. Este vorba despre solutii financiare practice, care vor pot scoate din incurcatura atunci cand nu puteti achita facturile sau cand vreti sa faceti o investitie pe care nu o aveati in plan. Cu ajutorul creditelor pana la salariu puteti obtine intre 200 si 10.000 de lei.

Credite pe termen scurt – aceste produse au fost concepute astfel incat sa va vana in ajutor atunci cand aveti nevoie de sume relativ mici, dar care va sunt indispensabile. De exemplu, puteti accesa imprumuturi de pana la 1.400 de lei, pe care sa le restituiti intre 15 si 45 de zile, in functie de posibilitati.

Exemplu de calcul pentru un credit pe termen scurt:

 • Suma imprumutata: 1000 lei
 • Perioada: 15 zile
 • DAE: 7227%
 • Suma totala de restituit: 1193 de lei

Credite rapide in numerar – atunci cand ati inceput o lucrare de modernizare a caminului personal sau sunteti in mijlocul planificarii nuntii si mai aveti nevoie de o suma de bani, cu care sa acoperiti costurile aferente, creditele rapide in numerar va vin in ajutor. Puteti obtine intre 1.500 si 10.000 de lei, bani pe care ulterior sa ii restituiti intr-o perioada cuprinsa intre 6 si 12 luni.

Pentru fiecare dintre creditele anterior mentionate, pe pagina oficiala Ferratum puteti gasi un calculator de credit, cu ajutorul caruia puteti vedea exact datele financiare pentru sumele de care aveti nevoie. Este vorba despre o metoda practica si eficienta, datorita careia va puteti forma o parere in ceea ce priveste felul in care va puteti organiza finantele pe termen scurt.

Comparatie Ferratum cu alte institutii ifn

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Despre Ferratum

Ferratum Romania este o institutie financiar-nebancara ce face parte din Ferratum Group, un initiator international in ceea ce priveste domeniul tehnologiei financiare si creditare mobile. Acest grup este cotat oficial la Bursa de valori din Frankfurt, Germania si are in portofoliu peste 2 milioane de clienti carora le-a acordat pana acum imprumuturi de diferite tipuri.

Serviciul Mobile Bank este unul dintre aspectele cu ajutorul carora Ferratum Romania s-a facut remarcata in tara, atragand un public dinamic, un public ce prefera tranzactiile online, in detrimentul celor pentru care trebuie sa se deplaseze fizic la un birou. Cu ajutorul platformei online, oricine poate plati si face transferuri digitale in timp real. Mai mult, puteti face solicitari scrise pentru creditele de care aveti nevoie, urmand sa primiti un raspund intr-un timp foarte scurt.

Cat timp dureaza aprobarea unui imprumut?

Reprezentantii Ferratum cauta sa solutioneze toate cererile de imprumut in cel mai scurt timp. De exemplu, daca trimiteti o solicitare pentru un credit in weekend, aceasta va fi prelucrata luni, in ordinea intrarii cererilor in sistemul IFN-ului. De cele mai multe ori, insa puteti primi un raspuns in decurs de 24 de ore, daca depuneti solicitarile in zilele lucratoare. Consulatati lista de recenzii si pareri despre Ferratum de la sfarsitul paginii.

Cum puteti rambursa creditele?

In ceea ce priveste modalitatile pe care le aveti la dispozitie pentru a rambursa creditele, trebuie sa stiti ca:

 • puteti folosi transferul bancar de acasa, prin Internet banking sau direct la banca unde aveti un cont deschis, prin completarea unui ordin de plata;
 • prin AcceptE-mail: puteti rambursa banii prin intermediul e-mailului sau al SMS-ului. Atunci cand se apropie data scadenta, veti primi din partea reprezentantilor Ferratum o notificare cu toate detaliile creditului. Este vorba despre o modalitate de rambursare instantanee, optiunea de plata fiind disponibila prin intermediului cardului dumneavoastra bancar.

Puteti rambursa anticipat?

Raspunsul este unul pozitiv. Daca aveti posibilitatea, este chiar indicat sa rambursati anticipat sumele datorate. In acest fel va reduceti costurile aferente creditelor si, in acelasi timp va asigurati un istoric bun din punct de vedere financiar. Ulterior, veti putea chiar sa accesati credite cu valori mai mari.

Ce penalitati riscati pentru neplata Ferratum?

Daca la un moment dat va confruntati cu probleme in ceea ce priveste achitarea ratelor la timp, trebuie sa stiti ca vi se va percepe o dobanda de 1,29% pe zi pentru fiecare zi de intarziere. Este vorba despre o valoare care se aplica la soldul creditelor sau la creditele in rate.

Reprezentantii CrediRapid.ro va recomanda sa tineti cont inclusiv de faptul ca intarzierile platilor sau neplata ratelor va pot aduce in situatia in care sa fiti raportati la Biroul de Credite, iar acest lucru va avea un impact negativ asupra situatiei dumneavoastra financiare, intrucat veti avea probleme in a obtine alte credite (bancare sau nebancare).

Din dorinta de a va veni in ajutor atunci cand aveti probleme cu veniturile lunare, Ferratum va ofera posibilitatea de a reesalona ratele. Pentru a afla mai multe detalii, puteti contacta reprezentantii IFN-ului, iar acestia va vor spune tot ce trebuie sa faceti.

Creditul in rate

Pe langa toate tipurile de credite anterior mentionate, Ferratum va ofera inclusiv posibilitatea de a a accesa credite in rate. Cu ajutorul acestora puteti imprumuta pana la 10.000 de lei, suma minima fiind de 1.500 de lei.

Cat despre perioada unui astfel de credit, ea poate varia intre 2 si 12 luni. In functie de preferintele personale, puteti obtine banii in numerar, la oricare dintre sucursalele indicate de Ferratum (dupa aprobarea creditelor aveti la dispozitie 14 zile calendaristice pentru a retrage banii) sau intr-un cont bancar.

Puteti adauga un cont bancar in contul online Ferratum, urmand ca suma solicitata sa va fie virata automat in contul IBAN pe care l-ati declarat.

Ce trebuie sa stiti despre calcularea dobanzii?

Pentru imprumuturile rapide in valoare de 200 – 1.400 de lei veti plati o dobanda de 1,29% pe zi. In schimb, daca alegeti credite mai mari, cu sume cuprinse intre 1.500 si 10.000, dobanzile pot creste pana la 10 – 12% pe luna. Fiti extrem de atenti atunci cand cititi informatiile despre dobanzi, dar si pe cele despre echivalentul costurilor in DAE.

Date de contact

 • Serviciul clienti Telefon: 021 9090 sau 031 00 55 66 7
 • Program de lucru: de luni pana vineri: 09:00 – 18:30; sambata si duminica: 09:00 – 13:00.
 • Adrese de e-mail: clienti@ferratum.ro sau office@ferratum.ro.
 • Sprijin restante – Telefon: 031 005 20 58, luni – vineri: 09:00 – 19:00
 • Website: www.ferratum.ro
 • E-mail: sprijin.credit@ferratum.com

Gradul de indatorare

Daca vreti sa aflati gradul de indatorare pe care il veti avea atunci cand accesati un imprumut urgent, trebuie sa aveti in vedere suma imprumutata, dobanda, perioada de creditare si suma totala pe care trebuie sa o rambursati. De exemplu, daca doriti sa accesati un credit de 3.000 de lei, iar dobanda zilnica este de 1,2%, cu o perioada de rambursare de 30 de zile, atunci va trebui sa restituiti IFN-ului 4080 de lei la finalul perioadei. In acest caz, metoda de calcul pentru gradul de indatorare este urmatoarea: (4.080/3.000) * 100 = 108%.

Expertii in domeniul financiar, CreditRapid.ro, va recomanda sa nu va indatorati mai mult decat considerati ca puteti, astfel incat sa nu va confruntati cu noi probleme financiare. Este adevarat ca accesand credite rapide, va puteti folosi de banii respectivi asa cum va doriti, insa nu trebuie sa uitati de conditiile de rambursare si de consecintele pe care le-ati putea suporta daca nu returnati banii la timp. Ramaneti chibzuiti si pastrati mereu o evidenta clara a datelor scadente si a sumelor pe care trebuie sa le rambursati!

Vezi recenzii si pareri despre Ferratum

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 3,0 out of 5
9 mai 2024

Nu as fi mers la un astfel de ifn daca nu mi l-ar fi recomandat o cunostinta foarte apropiata. Aparent nici el nu stia anumite detalii care au aparut pe parcurs si mai ales ce inseamna 1.29% dobanda / zi. Norocul meu a fost ca am avut un imprumut foarte mic si am achitat toata suma de la inceput. Aveti grija fratilor ca nu e de gluma,

Herman D.
Rated 4,0 out of 5
2 octombrie 2023

Pot sa spun ca primul credit pe care l-am facut a fost bun la Ferratum, in schimb al doilea a fost putin costisitor datorita sumei de care aveam nevoie.Nu pot sa spun ca a fost rau dar nici asa usor ca la primul credit.

Damian
Rated 4,0 out of 5
22 mai 2023

oferta buna, pacat ca dupa primul credit nu mai e dobanda zero

Diego
Rated 3,0 out of 5
3 mai 2023

Doamna de la credit cred ca a avut o zi mai proasta si era putin cam nervoasa.

Laurentiu
Rated 3,0 out of 5
25 octombrie 2022

am incercat sa schimb scadenta, fara succes. degeaba dau credite repede daca pe urma nu prind pe nimeni care sa ma ajute

Mihai Steleajen
credit-prime

CreditPrime

Conditii de aprobare atunci cand aplicati pentru un imprumut urgent

 • trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 22 si 70 de ani;
 • trebuie sa aveti venituri lunare constante;
 • trebuie sa aveti cetatenie romana;
 • trebuie sa aveti un cont si un card bancar valabile.

Acte de care aveti nevoie la incheierea unui contract de imprumut

 • copie dupa buletin sau cartea de identitate
 • trebuie sa faceti dovada unui venit stabil, fie printr-un extras de cont, fie prin adeverinta de venit, talonul de pensie sau fluturasul de salariu.

Avantajele accesarii unui credit de la Credit Prime

 • serviciul de suport pentru clienti este disponibil non-stop;
 • puteti beneficia de conditii de imprumut avantajoase, daca faceti parte dintre clientii fideli
 • aveti la dispozitie mai multe optiuni de rambursare a creditelor;
 • puteti accesa un credit de oriunde, exclusiv online, fara sa fiti nevoiti sa va deplasati fizic la un birou al IFN-ului;
 • Credit Prime opereaza fara intermediari si fara brokeri;
 • nu aveti nevoie de garantii sau codebitori.

Dezavantajele de luat in considerare

 • nu aveti voie sa deschideti concomitent mai multe linii de credite
 • daca vreti sa accesati un credit nou, trebuie intai sa il inchideti pe cel anterior (daca este cazul)
 • imprumuturile se fac doar online, acest lucru putand fi problematic pentru voi, daca nu sunteti familiarizati cu noile tehnologii.

Ce tipuri de credite puteti accesa de la Credit Prime?

Inainte de a opta pentru produsele Credit Prime, trebuie sa stiti ca acest IFN va pune la dispozitie posibilitatea de a obtine sume cuprinse intre 200 si 2.000 de lei pentru o perioada de cel mult 24 de luni. Vezi in partea de jos ce pareri si recenzii au lasat cei care au folosit serviciile lor.

Creditul Relaxat – cu ajutorul acestui credit aveti sansa de a achita in ziua scadenta doar minimum de plata, adica 10% din principal + dobanda zilnica acumulata. Perioada de rambursare se poate intinde pe cel mult 24 de luni in acest caz. Daca nu folositi suma imprumutata, nu veti genera costuri suplimentare. Mai mult, trebuie sa stiti ca nu trebuie sa achitati un comision de analiza si nici taxe de administrare.

Creditul Relaxat poate fi de 2 tipuri:

 • Pentru incepatori – puteti opta pentru un astfel de credit daca sunteti clienti noi ai Credit Prime si puteti obtine sume de pana la 1.500 de lei. Perioada de rambursare este de cel mult 24 de luni, iar dobanda standard aplicabila pe zi este de 1,19%.
 • Pentru experti – este vorba despre un produs pe care il puteti accesa daca ati mai beneficiat anterior de imprumuturi de la Credit Prime. Puteti obtine credite de pana la 2.000 de lei cu o perioada de rambursare de cel mult 24 de luni, dobanda fiind una avantajoasa.

Tipuri de imprumuturi de la Credit Prime

Credite online – pentru a obtine astfel de credite, trebuie sa depuneti online cererile aferente. In cazul in care nu va descurcati si aveti nevoie de ajutor, puteti suna la numarul de telefon *7788 (cu tarif normal), iar reprezentantii Credit prime va ajuta sa completati formularele pas cu pas.

Credite nebancare – aceste produse va pot fi de folos atunci cand va confruntati cu situatii neprevazute si aveti nevoie de bani cat mai repede. Este suficient sa completati online o cerere pentru obtinerea unui imprumut, iar ulterior primiti suma dorita. Ulterior, puteti alege cat doriti sa achitati la data scadenta: rata integrala sau doar minimum de plata.

Credite fara dobanda – atunci cand doresti sa beneficiezi de credite fara dobanda, trebuie sa stiti ca acestea sunt 100% sigure, iti vin in ajutor atunci cand ai nevoie de bani foarte repede si va ofera sansa de a beneficia de costuri eficiente. Ulterior, puteti achita ratele la data scadenta, minimum de plata sau, de ce nu, puteti rambursa anticipat sume mai mari.

Credite de nevoi personale – puteti accesa sume diferite, in baza nevoilor personale pe care le aveti. Ulterior puteti decide singuri cand si cum sa retrageti banii. Procesul de aplicare este unul simplu si usor.

Credite urgente – completarea formularelor de solicitare a creditelor urgente dureaza doar cateva minute, iar lista de documente de care aveti nevoie este una relativ scurta, astfel incat sa puteti beneficia de imprumuturile dorite foarte usor!

Credite pana la salariu – atunci cand, intre salarii va dati seama ca aveti nevoie de bani in plus pentru a va asigura nevoile personale, puteti accesa creditele pana la salariu. Mai mult, trebuie sa stiti ca de fiecare data cand va respectati obligatiile de plata si achitati sumele aferente la timp, va creati un istoric pozitiv de creditare, ceea ce inseamna ca in timp veti putea creste limita de credit pe care o puteti accesa si veti putea profita de dobanzi mai avantajoase.

Credite IFN – creditele IFN sunt excelente pentru dumneavoastra, atunci cand cautati sa va completati veniturile lunare pentru a putea cumpara produsele sau serviciile de care aveti nevoie.

Credite pentru pensionari – daca faceti parte din categoria de seniori si aveti nevoie de mai multi bani pentru a acoperi necesitatile de zi cu zi, va puteti orienta catre creditele pentru pensionari. In cazul in care nu va descurcati singuri sa aplicati pentru un imprumut, nu ezitati sa cereti sprijin din partea reprezentantilor Credit Prime!

Exemplu de calcul pentru un imprumut online Credit Prime

 • Suma imprumutata: 1.500 de lei
 • Perioada creditarii: 3 luni
 • Dobanda aplicabila: 1,19% pe zi
 • Suma totala de restituit: 3106 lei

Comparatie Credit Prime cu alte institutii IFN

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Despre Credit Prime

Credit Prime este un serviciu de creditare rapida, care este organizat sub umbrela Ecofinance IFN S.A. Credit Prime. Este vorba despre un IFN care se adreseaza publicului larg, punandu-va la dispozitie produse avantajoase pentru momentele in care aveti nevoie de imprumuturi rapide, in vederea rezolvarii unor situatii dificile din punct de vedere financiar.

Puteti accesa produsele Credit Prime online, folosindu-va de site-ul companiei. Pagina web este disponibila pe toate tipurile de device-uri, care sunt conectate la Internet. Mai mult, aveti la dispozitie si sectiunea “Cont personal”, acolo unde puteti afla oricand detalii despre cele mai noi produse si servicii, puteti tine evidenta creditelor accesate pana in prezent si puteti vedea care sunt modalitatile de rambursare pe care le aveti la dispozitie.

Cat timp dureaza aprobarea creditelor?

In ceea ce priveste aprobarea creditelor, procesul nu dureaza foarte mult. Pentru majoritatea produselor nu trebuie sa asteptati mai mult de cateva minute pentru a afla daca sunteti eligibili si daca puteti primi creditele aferente. Ulterior, in functie de timpul necesar pentru transferurile bancare, creditele va pot ajunge in cont intre 1 si 3 ore sau in maximum 24 de ore.

Ce trebuie sa stiti despre rambursarea creditelor?

Cand vine vorba despre rambursarea creditelor, trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie mai multe variante prin care va puteti ocupa de acest lucru:

 • prin rambursare automata, daca ati ales sa primiti banii pe cardurile personale;
 • plata online, prin cardul bancar din conturile personale;
 • prin transfer bancar, direct de la ghiseele bancii ori prin serviciul Internet Banking;
 • plata in numerar, direct la ghiseele bancii BCR.

Rambursare anticipata

Daca doriti sa rambursati anticipat o parte din creditele pe care le-ati accesat (sau total), nu veti suporta comisioane si nici penalitati. Este important sa faceti, insa o solicitare pe e-mail catre reprezentantii Credit Prime, pentru ca ei sa fie informati in acest sens si sa va poata verifica datele despre credite, pentru a le actualiza.

Penalitati pentru neplata

In situatia in care intampinati probleme in a achita ratele la timp, aveti posibilitatea de a cere o rescandentare a creditelor pe care trebuie sa le rambursati. Mai exact, puteti extinde termenele imprumuturilor cu pana la 7 zile, insa serviciul devine activ numai atunci cand achitati un comision de 49 de lei. IFN-ul va permite sa beneficiati de posibilitatea de rescandentare de cel mult 3 ori intr-o singura solicitare si nu de mai mult de 10 ori pentru imprumuturi. Puteti solicita rescandentarea direct din conturile de clienti, cel tarziu pana la data scadenta.

In schimb, daca nu achitati ratele si nici nu solicitati o extindere a termenelor de plata, riscati sa fiti introdusi in baza de date de la Biroul de Credite, ceea ce inseamna ca veti figura ca rau platnici. Pe viitor nu este exclus sa intampinati probleme in a obtine alte tipuri de credite din aceasta cauza (credite bancare sau nebancare).

Date de contact Credit Prime

 • Telefon: 0800 00 80 80 (linie de telefon gratuita) /0316400600 (numar cu tarif normal) / *7788 (numar cu tarif normal)
 • website: creditprime.ro
 • Adresa de e-mail: info@creditprime.ro

Gradul de indatorare

Nu in ultimul rand, tineti cont si de gradul de indatorare, astfel incat sa nu va impovarati peste masura. Este important sa luati in calcul proportia dintre cheltuielile lunare si veniturile pe care le inregistrati, astfel incat sa ramaneti pe o linie potrivita din punct de vedere financiar.

Specialistii CreditRapid.ro va recomanda sa fiti chibzuiti inainte de a accesa imprumuturi rapide, sa cititi foarte atent conditiile pe care trebuie sa le indepliniti, dar si care sunt avantajele de care puteti avea parte. Mai mult, asigurati-va ca pastrati o evidenta clara a datelor scadente si a sumelor pe care trebuie sa le restituiti, pentru a nu va confrunta cu un istoric financiar negativ.

Vezi recenzii si pareri despre CreditPrime

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 3,0 out of 5
6 decembrie 2023

Dobanda este foarte mare daca esti la al doilea credit. Abia am scapat de el. Aveti grija ce suma imprumutati

Florin
Rated 5,0 out of 5
12 martie 2023

Locuiesc în Olanda și sunt astăzi o femeie fericită? Mi-am spus că aș recomanda orice creditor care ar putea schimba viața mea și viața familiei mele oricui caută un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți 100% încrezător că veți rambursa împrumutul, contactați-i astăzi prin e-mail la: lapofunding960@outlook.com

Margit
Rated 5,0 out of 5
12 martie 2023

Locuiesc în Olanda și sunt astăzi o femeie fericită? Mi-am spus că aș recomanda orice creditor care ar putea schimba viața mea și viața familiei mele oricui caută un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți 100% încrezător că veți rambursa împrumutul, contactați-i astăzi prin e-mail la: lapofunding960@outlook.com

Margit
Rated 5,0 out of 5
11 martie 2023

Salutare tuturor, iată o ofertă de împrumut accesibilă, care vă va schimba viața pentru totdeauna, PROMOȚIE CUM POT REDUCE VIAȚA FAMILIEI MELE Numele meu este doamna Clency Dexter. Locuiesc în Florida, SUA și sunt o femeie fericită astăzi? Mi-am spus că voi recomanda Broken Life și orice creditor care ar putea schimba viața familiei mele, oricui caută un împrumut. Ne-au făcut fericiți pe mine și pe familia mea, aveam nevoie de un împrumut de 250.000,00 USD pentru a-mi începe viața de văduvă cu 3 copii. Această companie de împrumut on-line și cinstita de DUMNEZEU m-a ajutat cu un împrumut de 250.000,00 USD, de fapt DUMNEZEU se teme de oameni lucrând cu o companie de împrumut de renume. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți 100% sigur că veți rambursa împrumutul, contactați-i și spuneți-le că domnișoara Clency v-a trimis la ei. Comunicare prin e_mail:

happyday99loanfirm@gmail.com

happyday
Rated 5,0 out of 5
11 martie 2023

Salutare tuturor, iată o ofertă de împrumut accesibilă, care vă va schimba viața pentru totdeauna, PROMOȚIE CUM POT REDUCE VIAȚA FAMILIEI MELE Numele meu este doamna Clency Dexter. Locuiesc în Florida, SUA și sunt o femeie fericită astăzi? Mi-am spus că voi recomanda Broken Life și orice creditor care ar putea schimba viața familiei mele, oricui caută un împrumut. Ne-au făcut fericiți pe mine și pe familia mea, aveam nevoie de un împrumut de 250.000,00 USD pentru a-mi începe viața de văduvă cu 3 copii. Această companie de împrumut on-line și cinstita de DUMNEZEU m-a ajutat cu un împrumut de 250.000,00 USD, de fapt DUMNEZEU se teme de oameni lucrând cu o companie de împrumut de renume. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți 100% sigur că veți rambursa împrumutul, contactați-i și spuneți-le că domnișoara Clency v-a trimis la ei. Comunicare prin e_mail:

happyday99loanfirm@gmail.com

happyday
logo-1

CreditFix

Conditii de aprobare

Printre conditiile de aprobare pe care trebuie sa le indepliniti, pentru a obtine un imprumut rapid de la CreditFix se numara urmatoarele:

 • trebuie sa aveti cetatenie romana;
 • trebuie sa aveti cel putin 18 ani;
 • trebuie sa aveti un venit net de minimum 500 de lei pe luna;
 • trebuie sa aveti o adresa de mail valida, dar si un numar de telefon.

Actele necesare unui credit rapid

In ceea ce priveste actele de care aveti nevoie in vederea accesarii unui imprumut online, trebuie sa luati in considerare:

 • buletinul sau cartea de identitate
 • adeverinta de venit pentru anul anterior
 • copie a extrasul de cont aferent cardului de incasare a venitului pentru luna anterioare cererii de imprumut urgent.

Avantaje

Accesarea unui imprumut de la CreditFix presupune o serie de avantaje despre care este bine sa stiti inainte de a demara orice actiune:

nu percepe comisioane de administrare, de analiza ori de transfer;

primul credit pe care il accesati va avea o dobanda de 0%, insa numai in limita a 2000 de lei;

conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indepliniti sunt usoare.

Dezavantaje

In ceea ce priveste dezavantajele imprumuturilor rapide, trebuie sa aveti in vedere ca:

toate creditele rapide pot fi accesate exclusiv online, lucru care s-ar putea dovedi a fi problematic daca nu sunteti familiarizati cu utilizarea dispozitivelor moderne;

in cazul in care intarziati sa restituiti banii la timp, CreditFix are posibilitatea de a va aplica penalizari.

Credite rapide de la CreditFix

CreditFix va pune la dispozitie mai multe tipuri de credite rapide pe care le puteti accesa, in functie de nevoile personale. Pentru a va face o parere mai clara in privinta produselor care au fost create pentru a va veni in ajutor, puteti citi randurile de mai jos:

Credit online urgent – pentru a-l accesa, trebuie sa aveti cel putin 18 ani impliniti si sa faceti dovada unui venit lunar de minimum 500 de lei, care sa va fie virat pe un card bancar.

Credit cu buletinul – prin acest credit puteti obtine un imprumut de cel mult 3.000 de lei numai cu buletinul si cu un extras de cont aferent lunii precedente de la primul credit. In cazul in care ati mai accesat si alte credite si aveti un istoric bun, nu mai trebuie sa prezentati documente suplimentare.

Credit pana primesti salariul – acest produs va ajuta in situatia in care intampinati cheltuieli neprevazute si nu dispuneti de suficienti bani pana la urmatorul salariul.

Credite nebancare – sunt ideale atunci cand aveti nevoie repede de o suma de bani, fara sa faceti niciun drum la banca si fara a prezenta foarte multe documente. Puteti obtine cel mult 3.000 de lei pentru o perioada de 92 de zile.

Credite pe termen scurt – va pot fi acordate pentru o perioada de cel putin 5 zile. Puteti achita astfel de credite inclusiv anticipat, fara sa vi se aplice nicio penalitate. Mai mult, dobanda se va calcula numai pana la data la care achitati creditul.

Credit fara acte – puteti accesa un astfel de credit doar prin completarea cererii de pe site-ul IFN-ului si prin transmiterea copiei de buletin, alaturi de extrasul de cont aferent lunii anterioare.

Credit IFN – il puteti accesa in mai putin de o zi din momentul trimiterii solicitarii catre IFN, nu aveti nevoie de garantii, giranti sau comisioane si nici nu trebuie sa achitati taxe pentru analiza sau gestionare. Ulterior, banii vor intra direct pe cardul de pensie sau de salariu.

Credit prin SMS – prin simpla trimitere a unui SMS catre CreditFix puteti obtine imprumutul de care aveti nevoie. Poate fi vorba despre o suma de pana la cel mult 3.000 de lei.

Credit prin telefon – puteti obtine pana la 3.000 de lei si o dobanda de 0%, daca solicitati creditul cu cardul de salariu. Ulterior, puteti restitui banii in termen de 92 de zile.

Credite pentru pensionari – daca faceti parte din categoria de seniori, aveti la dispozitie credite speciale, cu o perioada maxima de rambursare de pana la 92 de zile. Daca depasiti, insa datele scadente, riscati o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi.

Credite pentru restantieri – achitarea tuturor facturilor la timp poate deveni la un moment dat o provocare, iar daca va gasiti in situatia in care sunteti depasiti din punct de vedere financiar, puteti apela la un credit pentru restantieri. Cu ajutorul acestuia puteti acoperi datoriile si va puteti lua o grija de pe suflet.

Credite fara garantii – daca aveti un venit lunar stabil si va incadrati in categoria persoanelor fizice, puteti beneficia de imprumuturi de pana la 3.000 de lei, fara a prezenta nicio garantie materiala. Este vorba despre o solutie excelenta prin care puteti depasi momentele dificile.

Credite pe loc – in cel mai scurt timp puteti obtine imprumuturi de pana la 2.000 de lei, cu o dobanda 0%. Mai mult, aveti posibilitatea de a rambursa ratele lunare direct din contul bancar personal.

Credit Fulger – este o alta solutie pe care o aveti la dispozitie atunci cand aveti nevoie de o suma de bani intr-un timp foarte scurt, fara a fi nevoiti sa prezentati foarte multe acte sau garantii.

Exemplu de calculator de credit pentru un imprumut de la CreditFix

Daca nu ati mai facut pana acum un imprumut de la CreditFix, pentru prima data puteti beneficia de o dobanda de 0%. Mai exact, daca aveti nevoie de 1.500 de lei pentru o perioada scurta, atunci veti returna tot 1.500 de lei, fara costuri si dobanzi.

Este important sa fiti atenti la tipul de credit online pe care il accesati, intrucat fiecare produs are caracteristici speciale. De exemplu, puteti vedea mai jos un calcul pentru un credit fara acte:

 • Suma imprumutata: 3.000 de lei
 • Dobanda pe zi: 36 lei
 • Total de returnat: 4.080 de lei

Comparatie CreditFix cu alte institutii IFN

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Despre CreditFix

CreditFix este o institutie financiara nebancara, care si-a deschis portile in anul 2015 si care este inscrisa in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei. Institutia isi propune sa va vana in ajutor atunci cand aveti nevoie foarte repede de o suma de bani si nu aveti suficient timp pentru a accesa produsele bancare clasice. Aproximativ 4.000 de credite sunt acordate lunar de CreditFix, numarul celor care sunt in cautarea produselor IFN-ului fiind intr-o continua crestere. Urmareste recenziile si parerile celor ce au apelat la serviciile CreditFix.

Timp de aprobare imprumut

Timpul de aprobare pentru imprumuturile de care aveti nevoie difera in functie de produsele pe care le alegeti. De exemplu, daca prin creditele rapide sau cele prin sms puteti obtine banii in doar cateva zeci de minute, pentru alte tipuri de credite trebuie sa asteptati pana cand sunteti sunati de reprezentantii IFN-ului, imediat dupa verificarea cererilor pe care le-ati depus online.

Rambursare imprumuturi

Perioada de rambursare difera si ea, tot in functie de produsele pe care le accesati. In cele mai multe dintre cazuri aveti la dispozitie 92 de zile pentru a restitui banii imprumutati, insa perioada poate fi mai lunga, in functie de istoricul pe care il aveti si in functie de sumele pe care le-ati accesat.

Cand vine vorba despre modurile in care puteti rambursa creditele, trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie urmatoarele variante:

 • debitare automata prin cardul bancar;
 • plata cu card bancar in sistemul 3D secure direct din conturile personale, care le-ati deschis in momentul in care ati aplicat pentru CreditFix;
 • debitare telefonica prin cadrul bancar;
 • in numerar, intr-unul dintre conturile CreditFix, cu mentiunea ca trebuie sa specificati in detaliile de plata CNP-ul si numarul contractului de credit;
 • prin transfer bancar, direct in conturile CreditFix.

Refinantare anticipata

Aveti inclusiv posibilitatea de a rambursa creditele mai repede, fara a vi se impune penalitati, cu mentiunea ca dobanzile se vor calcula doar pana in ziua in care faceti platile aferente.

Penalitati pentru neplata

CreditFix isi rezerva dreptul de a aplica penalitati atunci cand nu achitati ratele la timp. Daca aveti nevoie de sprijin in acest sens, aveti la dispozitie numarul de telefon 0374 475 000 si veti intra in legatura directa cu reprezentantii CreditFix – acestia va vor ajuta sa gasiti o solutie optima pentru ambele parti. In cazul in care nu anuntati IFN-ul ca sunteti in imposibilitate de plata, vi se vor aplica penalizari de 1,2% pe zi, incepand cu urmatoarea zi de dupa data scadenta.

Gradul de indatorare

Un alt element de care trebuie sa tineti cont cand vine vorba despre un imprumut rapid este acela ca gradul de indatorare trebuie sa fie in concordanta cu veniturile pe care le aveti. In general, gradul de indatorare este determinat de raportul dintre suma cheltuielilor lunare pe care le aveti si suma tuturor veniturilor lunare pe care le incasati.

Exemplu:

Daca alegeti sa imprumutati 4.000 de lei cu o dobanda de 1,2% pe zi si o durata creditare de 30 zile, inseamna ca veti fi nevoiti sa restituiti 5.440 de lei, ceea ce inseamna ca veti suporta un grad de indatorare de (5.440/4.000)*100 = 136%.

Date de contact

 • Program: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00 si Sambata: 09:00 – 14:00
 • Telefon: 0374.475.000
 • Website: creditfix.ro
 • Adresa de e-mail: contact@creditfix.ro

Recomandat este sa cititi cu multa atentie sfaturile CreditRapid.ro inainte de a accesa unul dintre creditele pe care le aveti la dispozitie. In acest fel, va puteti da seama daca puteti sa va descurcati cu gradul de indatorare si daca veti face fata unei astfel de situatii. Este adevarat, accesarea unui imprumut rapid reprezinta o varianta eficienta si rapida, insa cititi cu mare atentie contractele, inainte de a le semna!

Vezi recenzii si pareri despre CreditFix

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 5,0 out of 5
4 ianuarie 2024

Ai nevoie de bani? Împrumută bani aici astăzi. Pentru mai multe informații, răspundeți la acest mail: richardcosmos5@gmail.com

Richard
Rated 5,0 out of 5
15 august 2023

Ai nevoie de un împrumut, sunt un creditor privat, de încredere, de încredere; Ofer împrumuturi întreprinderilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Căutați un împrumut pentru afaceri, împrumut personal, împrumut pentru locuință, împrumut auto, împrumut pentru studenți, împrumut de consolidare a datoriilor, împrumut negarantat și capital de risc? Dacă o bancă sau o instituție financiară v-a refuzat un împrumut din unul sau mai multe motive. Sunteți în locul potrivit pentru deciziile dvs. de împrumut, oferim împrumuturi de la 2.000 USD la 100.000.000,00 USD pe o perioadă de rambursare de 1-20 de ani oriunde în lume. E-mail: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Număr Whatsapp: +33748242534

BRYAN STEFAN
Rated 5,0 out of 5
13 iulie 2023

Bună ziua și bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiară? Ai nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă voi sfătui să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | și aveți un împrumut în contul dvs. în 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de împrumut în întreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro și acordăm împrumuturi la o dobândă mică de 3% pe an. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Recunosc faptul că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile locale sau alte instituții financiare din cauza rata mare a dobânzii, garanții insuficiente, raportul datorie/venit, scor scăzut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 – puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile oricând și oriunde aveți nevoie

Oferim servicii de împrumut de clasă mondială 24 de ore. Pentru întrebări / întrebări? – Trimite un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiți un răspuns imediat

Familia, prietenii și colegii tăi nu trebuie să știe că nu dispuneți de numerar, doar scrieți-ne și veți primi un împrumut.

Libertatea ta financiară este în mâinile tale!!

Claudia Klein
Rated 5,0 out of 5
13 iulie 2023

Bună ziua și bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiară? Ai nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă voi sfătui să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | și aveți un împrumut în contul dvs. în 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de împrumut în întreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro și acordăm împrumuturi la o dobândă mică de 3% pe an. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Recunosc faptul că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile locale sau alte instituții financiare din cauza rata mare a dobânzii, garanții insuficiente, raportul datorie/venit, scor scăzut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 – puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile oricând și oriunde aveți nevoie

Oferim servicii de împrumut de clasă mondială 24 de ore. Pentru întrebări / întrebări? – Trimite un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiți un răspuns imediat

Familia, prietenii și colegii tăi nu trebuie să știe că nu dispuneți de numerar, doar scrieți-ne și veți primi un împrumut.

Libertatea ta financiară este în mâinile tale!!

Claudia Klein
Rated 5,0 out of 5
9 iulie 2023

Dragi solicitanți de împrumut.

Ai dificultăți financiare? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată ca o organizație pentru drepturile omului la nivel mondial cu unicul scop de a ajuta oamenii săraci și în dificultate financiară. Dacă doriți să solicitați un împrumut, vă rugăm să-i contactați folosind datele de mai jos: e-mail: elenanino0007@gmail.com

Nume:

Suma necesară a împrumutului:

Durata împrumutului:

Număr de telefon mobil:

Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze

Salutari.

Ingrid
vivacredit

VivaCredit

Ai nevoie de un credit urgent pentru a-ti rezolva problemele personale cat mai repede? Viva Credit iti vine in ajutor cu oferte atent gandite, care te ajuta sa eviti procesele indelungate prin care ar trebui sa treci, daca ai apela la institutiile bancare clasice. Este vorba despre o alternativa eficienta si practica, de care poti beneficia dupa ce consulti foarte atent conditiile de eligibilitate, termenii si conditiile, dar si un calculator de credit, cu ajutorul caruia poti vedea foarte clar costurile unui credit nebancar, in functie de nevoile personale.

Care sunt conditiile de eligibilitate?

Pentru a fi declarat eligibil pentru un imprumut rapid trebuie sa stii care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti:

 • varsta minima de 20 de ani;
 • trebuie sa poti dovedi ca dispui de un venit constant, care provine din salariu, din pensie sau din PFA;
 • trebuie sa detii un cont bancar sau un card.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea creditelor nebancare?

 • cartea de identitate (original si copie);
 • alte documente, cu ajutorul carora poti dovedi solvabilitatea.

Avantajele de care ai parte cand apelezi la Viva Credit

 • daca te incadrezi in categoria de clienti noi, beneficiezi de o dobanda de 0% pentru un credit online;
 • nu trebuie sa achiti comisioane de analiza, comisioane de administrare sau pentru rambursare anticipata, daca decizi sa returnezi banii inainte de datele scadente;
 • posibilitati variate de plata a ratei lunare: prin card bancar, prin virament bancar sau cu numerar;
 • rapiditate: poti depune cererea pentru un credit in doar cateva minute, folosind pagina online a Viva Credit. Mai mult, poti intra in legatura telefonic si cu reprezentantii institutiei, care te pot ghida si iti pot oferi tot sprijinul de care ai nevoie
 • flexibilitate: poti alege suma pe care vrei sa o imprumuti, in functie de nevoile personale, cu mentiunea ca suma poate varia intre 100 si 4000 de lei, iar perioada de rambursare poate fi cuprinsa intre 10 si 90 de zile
 • dobanda este fixa, nefiind influentata de ROBOR, asa cum se intampla in cazul creditelor pe care le-ai putea obtine de institutiile financiar-bancare
 • economisesti timp pretios, intrucat nu mai trebuie sa te deplasezi fizic pana la sediul institutiei
 • transparenta: contractul pe care il inchei cu Viva Credit contine toate informatiile aferente, incepand de la suma imprumutata, dobanda, perioada de rambursare, comisioane, taxe, dar si rate.

Dezavantajele ce trebuie sa le iei in calcul

In situatia in care nu respecti intocmai datele stabilite pentru plata ratelor ori cuantumul minim de plata, Viva Credit are dreptul de a-ti bloca accesul la un alt imprumut. Cel mai bine este sa te inspiri din din parerile celorlalti ce au apelat la acest IFN. Parerile si recenziile se gasesc in jocul paginii.

Tipuri de credite rapide, pe care le poti obtine de la Viva Credit

Credit rapid fara acte – este o solutie excelenta atunci cand te confrunti cu situatii neprevazute. Este vorba despre un imprumut online pe care il poti accesa simplu, fara sa ai nevoie de foarte multe documente. Tot online poti afla care este dobanda, care sunt comisioanele aferente, dar si care este totalul de plata.

Credit online urgent – reprezinta un produs financiar, pe care il poti accesa in mediul online si care presupune un sistem de verificare extrem de rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii indicati pe platforma institutiei nebancare.

Credit rapid fara dobanda – daca ai nevoie de sume mici, pentru perioade relativ scurte, ai posibilitatea de a accesa un credit cu dobanda 0%.

Credit rapid cu buletinul – este o varianta ideala pentru tine, mai ales atunci cand ai nevoie de bani repede si nu ai timp sa obtii alte documente, in afara de buletin.

Exemplu de calcul pentru un imprumut online Viva Credit

Daca ai nevoie de 1000 de lei intr-un timp foarte scurt, atunci trebuie sa stii urmatoarele:

 • dobanda va fi 0% (daca esti client nou);
 • dobanda va fi de 12 lei pe zi (daca ai mai avut imprumuturi de la Viva Credit);
 • pentru acest tip de credit, valoarea DAE este de 4114%;
 • nu ai nevoie de giranti sau garantii;
 • nu ai nevoie de adeverinta de venit;
 • poti obtine creditul strict online, fara a te deplasa intr-un birou fizic.

*Tineti cont de faptul ca institutia nebancara poate schimba oricand termenii, intrucat in anumite perioade exista oferte speciale.

Comparatie VIva Credit cu alte institutii IFN similare

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Despre Viva Credit

Viva Credit este o companie din Romanie, ale carei servicii sunt specializate in imprumuturi rapide, pe care le poti obtine online 100%. Institutia nebancara este inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, dar si in Registrul Special al Bancii Nationale si isi propune sa iti vina in ajutor prin solutii rapide si convenabile de finantare, care sa te ajute sa depasesti momentele dificile neprevazute.

Timpul de aprobare per imprumut

Atunci cand aplici pentru un imprumut, timpul de aprobare poate varia intre 15 minute si 2 ore, in functie de verificarile pe care trebuie sa le faca reprezentantii Viva Credit. In vederea facilitarii intregului proces ai la dispozitie si o aplicatie online, care este usor de folosit si care te ajuta sa vezi toate informatiile in timp real. Daca datele pe care le introduci in aplicatie sunt corecte, aprobarea se poate face chiar si instantaneu.

Ce trebuie sa stii despre perioada de rambursare?

In ceea ce priveste metodele de rambursare pe care le ai la dispozitie, trebuie sa stii ca pot opta pentru una dintre variantele de mai jos, in functie de cum iti este mai comod:

 • poti solicita ca la data scadenta sa ti se retraga automat suma aferenta de pe card;
 • poti rambursa folosind cardul bancar;
 • poti face virament bancar;
 • poti plati in numerar la una dintre casieriile BCR, Unicredit-Tiriac Bank sau CEC Bank.

Conditii de rambursare anticipata

Daca iti doresti sa achiti imprumutul mai devreme decat este prevazut in contract ai aceasta posibilitate la dispozitie. In acest fel, te eliberezi de povara financiara si nu vei mai acumula dobanda, costul total al imprumutului fiind la final mult mai mic. Este important sa stii ca Viva Credit nu percep comisioane de rambursare anticipata, solicitandu-ti sa achiti doar costurile acumulate pana la data in care faci plata anticipata. Ca modalitati de achitare ai la dispozitie urmatoarele variante:

 • prin card bancar
 • prim virament bancar la Unicredit-Tiriak Bank
 • in numerar la orice casierie BCR, Unicredit-Tiriac Bank sau CEC Bank.

Care sunt penalitatile pe care le vei suporta pentru neplata?

In situatia in care ajungi sa nu dispui de suficienti bani pentru a-ti achita ratele, trebuie sa stii ca vei fi penalizat pentru neplata. Mai exact, daca in ziua scadenta nu platesti suma minima pe care o datorezi, adica 10% din suma utilizata si dobanda aferenta, risti penalitati dupa cum urmeaza:

 • incepand de a doua zi dupa data scadenta vei incepe sa acumulezi penalitati de 1.2% pe zi pentru suma restanta, fara sa mai ai posibilitatea de a utiliza alte sume
 • vei fi raportat la Biroul de Credite, ceea ce inseamna ca vei avea oficial un istoric financiar negativ. Daca pe viitor vei avea nevoie de un alt imprumut, sansele ca solicitarea sa iti fie aprobata tind spre 0;
 • Viva Credit are dreptul de a demara proceduri juridice si legale, in vederea recuperarii sumelor pe care le datorezi. Mai mult, vei suporta si toate costurile aferente acestor demersuri initiate de reprezentantii institutiei nebancare.

Date de contact Viva Credit:

 • e-mail: info@vivacredit.ro;
 • e-mail clienti: suport@vivacredit.ro;
 • website: vivacredit.ro
 • telefon: 021 303 0080/0372 402 500.

Gradul de indatorare

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca gradul de indatorare pe care il poti suporta se calculeaza pe baza unei ecuatii matematice simple. De exemplu, gradul de indatorare este calculat in functie de cheltuielile tale lunare, dar si in functie de suma veniturilor pe care le incasezi luna de luna. Iata in acest sens un exemplu, care te ajute sa-ti faci o imagine de ansamblu:

Venit lunar net de 4.000 de lei

Pentru un imprumut de 4.000 de lei, cu o dobanda de 1,2% pe zi si durata de creditare de 30 de zile, vei returna in total 5440 lei, adica (1,2 x 30) % x 4000.

Specialistii in domeniul financiar nu iti recomanda o indatorare mai mare de 40%, intrucat astfel nu ai face decat sa sporesti sansele de a ajunge in imposibilitatea de a returna imprumuturile la termen.

Expertii CreditRapid.ro recomanda tuturor utilizatorilor sa respecte sfaturile anterior mentionate si sa fie extrem de atenti, inainte de a semna un contract, pentru a se asigura ca nu vor intampina problemele pe parcursul perioadei de rambursare! Acorda-ti suficient timp pentru a citi termenii si conditiile, dar si pentru a studia ofertele pe care le ai la dispozitie, astfel incat sa poti lua decizia potrivita, conforma cu nevoile tale!

Vezi recenzii si pareri despre Viva Credit

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 3,0 out of 5
18 aprilie 2024

Nu pot sa recomand asa ceva 1.2% dobanda pe zi este furt pe fata. Ajungi sa dai peste 35% pe luna ceea ce este enorm

Fred
Rated 5,0 out of 5
10 aprilie 2024

https://imprumut-online.com/

Dasgef5
Rated 5,0 out of 5
10 aprilie 2024

Foarte mulțumit de experiența mea la https://imprumut-online.com/! Împrumuturile lor negarantate vin cu o rată a dobânzii competitivă și un proces simplu. Asistența promptă îl face cu atât mai convenabil.

Gdsf54
Rated 5,0 out of 5
21 martie 2024

nu stiu cum a fost pentru altii dar pentru mine a fost un super credit. Am prins dobanda 0 pentru ca a fost primul meu credit si am imprumutat o suma modesta pe care am achitat-o in aproape o luna. Deci da, recomand.

Flavius
Rated 4,0 out of 5
27 februarie 2024

Agentul de credit a fost super prietenos si mi-a explicat tot ce a trebuit sa stiu despre credit. Creditul in sine a fost unul bun, m-a ajutat enorm si am primit banii in cont in cateva minute.

Lavinia
provident-logo-new-2-1

Provident

Care sunt conditiile de aprobare pe care trebuie sa le indepliniti?

 • trebuie sa aveti cel putin 18 ani impliniti;
 • trebuie sa aveti cetatenie romana;
 • trebuie sa aveti un venit net de cel putin 300 de lei.

Care sunt actele de care aveti nevoie pentru a obtine un credit online?

 • buletin/carte de identitate;
 • adeverinta de venit;
 • cererea de credit, pe care trebuie sa o completati online, pe site-ul Provident.

Avantajele de care aveti parte cand accesati un imprumut de la Provident

 • IFN-ul va poate oferi cate 300 de lei de fiecare data cand recomandati un client nou;
 • reprezentantii institutiei financiare nebancare se pot deplasa la domiciliul dumneavoastra, in vederea colectarii ratelor, ceea ce inseamna ca economisiti timp;
 • site-ul online al Provident dispune de un calculator de credit, pe care il puteti folosi ori de cate ori aveti nevoie;
 • in cazul in care intarziati plata ratelor, Provident nu aplica penalizari.

Dezavantaje cand accesati un imprumut IFN

Daca la un moment dat ajungeti in imposibilitate de plata, Provident se poate folosi de legislatia in vigoare pentru a-si recupera sumele imprumutate.

Ce tipuri de credite puteti accesa de la Provident?

Inainte sa alegeti un credit este important sa stiti care sunt optiunile pe care le aveti la dispozitie. In acest fel, puteti face o comparatie intre mai multe produse si va puteti indrepta catre cel ce va convine.

Imprumutul Standard – despre acest tip de credit trebuie sa stiti ca este unul avantajos, pe care il puteti accesa atunci cand aveti nevoie de o anumita suma de bani intr-un timp foarte scurt. Puteti accesa intre 500 si 20.000 de lei si puteti beneficia de rate fixe saptamanale, fara garantii sau garanti. Mai mult, toate costurile si conditiile aferente acestui tip de produs sunt mentionate foarte clar in contractul pe care il veti semna. Ulterior, puteti primi banii acasa in doar 48 de ore. Aveti la dispozitie inclusiv posibilitatea de a accesa imprumutul Standard exclusiv online, daca nu doriti sa va deplasati la unul dintre birourile Provident.

Printre conditiile pe care trebuie sa le indepliniti, daca sunteti interesati de creditul Standard se numara urmatoarele: trebuie sa aveti un venit net de cel putin 300 de lei pe luna, trebuie sa aveti cetatenie romana, sa fi implinit cel putin 18 ani, sa aveti domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei si sa aveti un numar de telefon valabil.

Exemplu de calcul pentru un Imprumut Standard:

 • Suma imprumutata: 1.200 de lei
 • Perioada de rambursare: 48 de saptamani
 • Rata saptamanala: 27,60 lei
 • Rata dobanzii (fixe): 41% pe an
 • DAE: 87,33%
 • Dobanda anuala: 204,44 lei
 • Comision de analiza a dosarului: 120 lei
 • Valoarea totala de rambursare: 1324,44 lei

Imprumutul STAR – prin intermediul acestui tip de credit puteti accesa oricand sume cuprinse intre 6.000 si 15.000 de lei si va veti bucura de rate fixe lunare, fara sa faceti dovada unor garantii sau garanti. La fel ca si la primul pachet, daca cererea va este aprobata, primiti banii acasa in numai 48 de ore, iar de-a lungul perioadei de rambursare, un agent Provident se poate deplasa la domiciliul, in vederea colectarii ratelor.

In ceea ce priveste conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a fi eligibili pentru imprumutul Star, ele sunt aceleasi ca la primul tip de credit, singura diferenta fiind aceea ca este important sa aveti un venit fix de cel putin 1.300 de lei pe luna si sa puteti dovedi acest lucru.

Pe langa cele 2 tipuri de credite, in perioadele promotionale, Provident va mai poate pune la dispozitie si alte tipuri credite. Nu uitati sa verificati conditiile de eligibilitate si perioada promotionala, pentru a va asigura ca luati o decizie inteleapta.

Exemplu de calcul pentru un Imprumut STAR:

 • Suma imprumutata: 10.000 lei
 • Perioada de rambursare: 21 de luni
 • Rata lunara: 696,81 lei
 • Rata dobanzii: 44% pe an
 • Dobanda totala: 4.512,91 lei
 • Comision de analiza a dosarului: 120 lei
 • Valoare totala de plata: 14632,91 lei

Comparatie IFN Provident cu alte institutii IFN

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Despre Provident

Compania Provident a fost fondata in anul 2006, fiind o institutie nebancara, care este inregistrata in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei si care se adreseaza unui public de peste 200.000 de clienti. Este vorba despre primul IFN de pe teritoriul romanesc ce a inceput sa acorde imprumuturi la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de peste 140 de ani in spate.

La nivel mondial, Provident face parte din Grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre liderii internationali de pe piata furnizarii de credite de consum la domiciliu. Acest grup isi desfasoara activitatea in 9 tari din Europa, dar si peste hotare, in Mexic si Australia. IPF este listat la Bursa din Londra si are in total mai bine de 2,3 milioane de clienti, respectiv peste 29.000 de agenti care se ocupa de contractele clientilor.

Cat timp dureaza aprobarea unui imprumut?

Reprezentantii Provident analizeaza cu atentie fiecare cerere de imprumut pe care o primesc, iar daca totul este in regula, puteti primi banii in doar 48 de ore din momentul in care ati facut solicitarea. Vezi in josul paginii ce parere au lasat ceilalti care au apelat la un imprumut Provident.

Ce trebuie sa stiti despre rambursarea creditelor Provident?

In ceea ce priveste rambursarea unui credit, trebuie sa stiti ca trebuie sa achitati prima rata dupa 17 zile din momentul in care ati semnat contractual si trebuie sa folositi un ordin de plata din contul Provident. In schimb, daca ati optat pentru rambursarea creditelor direct la agentii IFN-ului, atunci este important sa tineti cont ca acestia vor veni la tot la 17 zile de la semnarea contractelor, insa trebuie sa achitati o taxa suplimentara de 20 de lei pe saptamana.

Ulterior, veti continua sa rambursati creditele pe baza unor planuri foarte bine definite, care va sunt aduse la cunostinta.

Tot ce trebuie sa stiti despre rambursarea anticipate

Daca la un moment decideti ca vreti sa rambursati anticipat o parte din credit sau chiar tot imprumutul, trebuie sa contactat reprezentatii departamentului de relatii cu clientii de la Provident, iar astfel veti afla care este reducerea de care puteti beneficia, intrucat IFN-ul fidelizeaza persoanele care apeleaza la aceasta solutie.

Ce penalitati riscati in cazul in care intarziati sa platiti ratele?

Pe lista elementelor de care este bine sa tineti cont se afla si faptul ca Provident nu percepe penalitati atunci cand intarziati achitarea ratelor. Reprezentantii IFN-ului urmeaza o politica de comunicare constanta cu toti clientii, dorind sa le vina acestora in ajutor atunci cand intampina dificultati financiare.

De exemplu, va puteti reesalona ratele pentru o perioada mai lunga de timp, astfel incat sa va rezolvati problemele. In schimb, daca nu puteti plati deloc, nici macar atunci cand vine se ofera o varianta ajutatoare, Provident isi rezerva dreptul de a apela la recuperatorii de datorii pentru a obtine imprumuturile inapoi.

Date de contact Provident

 • Telefon: 021 9877 (apel cu tarif normal) sau 021 275 75 75 (apel cu tarif normal)
 • Adresa de e-mail: relatiicuclientii@provident.ro
 • SMS: 1805
 • Website: provident.ro

Gradul de indatorare

Din punct de vedere matematic, gradul de indatorare reprezinta o ecuatie prin care puteti determina foarte usor riscurile la care va supuneti atunci cand accesati un imprumut online. Mai exact, puteti calcula gradul de indatorare in functie de raportul dintre suma cheltuielilor lunare si suma veniturilor lunare pe care o aveti. De preferat este ca niciodata sa nu va indatorati mai mult decat considerati ca puteti: astfel evitati grijile pe termen lung si, in acelasi timp va protejati finantele si veniturile, punandu-va la adapost de riscul de a ajunge in incapacitate de plata.

Exemplu:

Daca imprumutati 3.000 de lei cu o dobanda de 1,2% pe zi pentru o perioada de 30 de zile, inseamna ca la final va trebui sa restituiti 4080 de lei, ceea ce inseamna ca veti avea un grad de indatorare de (4080/3000) * 100 = 136%. Recomandat este sa va ganditi foarte bine la acest lucru, inainte de a semna un contract si sa evitati ca pe viitor sa fiti introdusi in Biroul de Credite pentru neplata.

Indiferent de situatiile dificile cu care va confruntati, specialistii CreditRapid.ro va recomanda sa cantariti foarte bine alegerile pe care le faceti din punct de vedere financiar. O decizie gresita sau pripita va poate costa mult. Puneti in balanta toate avantajele si dezavantajele accesarii unui credit rapid, informati-va foarte bine, iar apoi alegeti cel mai bun produs, care se preteaza nevoilor pe care le aveti!

Vezi recenzii si pareri despre Provident

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 5,0 out of 5
26 aprilie 2024

Recomand cu drag. Am avut o oferta foarte buna si am primit banii imediat. Dobanda pentru mine a fost foarte mica si am putut sa imi desfasor activitatea fara probleme

Florin
Rated 5,0 out of 5
11 aprilie 2024

Din punctul meu de vedere Provident este printre cele mai serioase agentii de creditare. Personalul este foarte bine pregatit si si in functie de perioada in care aplici pot sa ai norocul sa prinzi o dobanda foarte mica.

Valentina
Rated 3,0 out of 5
16 noiembrie 2023

Am prins o perioada foarte proasta pentru un credit, Dobanda a fost exagerat de mare si chiar ma bucur ca am scapat de el.

Radu
Rated 5,0 out of 5
8 septembrie 2023

Am avut primul credit la Provident si am avut o dobanda foarte mica, aproape ca la amanet. Am reusite sa achit tot creditul in 3 luni si am iesit mai castigat ca la banca.

Florin
Rated 5,0 out of 5
6 iulie 2023

De 2 saptamani am terminat de achitat creditul si pot spune ca a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o in loc sa fac un credit la banca. Am avut o dobanda foarte mica ce mi-a permis sa traiesc fara stres. Eu recomand acest credit pentru situatia pe care am avut-o eu. Multumesc

Silvia