CreditFix

Rated 4,8 out of 5
3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA
Rated 4,8 out of 5

Conditii de aprobare

Printre conditiile de aprobare pe care trebuie sa le indepliniti, pentru a obtine un imprumut rapid de la CreditFix se numara urmatoarele:

 • trebuie sa aveti cetatenie romana;
 • trebuie sa aveti cel putin 18 ani;
 • trebuie sa aveti un venit net de minimum 500 de lei pe luna;
 • trebuie sa aveti o adresa de mail valida, dar si un numar de telefon.

Actele necesare unui credit rapid

In ceea ce priveste actele de care aveti nevoie in vederea accesarii unui imprumut online, trebuie sa luati in considerare:

 • buletinul sau cartea de identitate
 • adeverinta de venit pentru anul anterior
 • copie a extrasul de cont aferent cardului de incasare a venitului pentru luna anterioare cererii de imprumut urgent.

Avantaje

Accesarea unui imprumut de la CreditFix presupune o serie de avantaje despre care este bine sa stiti inainte de a demara orice actiune:

nu percepe comisioane de administrare, de analiza ori de transfer;

primul credit pe care il accesati va avea o dobanda de 0%, insa numai in limita a 2000 de lei;

conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indepliniti sunt usoare.

Dezavantaje

In ceea ce priveste dezavantajele imprumuturilor rapide, trebuie sa aveti in vedere ca:

toate creditele rapide pot fi accesate exclusiv online, lucru care s-ar putea dovedi a fi problematic daca nu sunteti familiarizati cu utilizarea dispozitivelor moderne;

in cazul in care intarziati sa restituiti banii la timp, CreditFix are posibilitatea de a va aplica penalizari.

Credite rapide de la CreditFix

CreditFix va pune la dispozitie mai multe tipuri de credite rapide pe care le puteti accesa, in functie de nevoile personale. Pentru a va face o parere mai clara in privinta produselor care au fost create pentru a va veni in ajutor, puteti citi randurile de mai jos:

Credit online urgent – pentru a-l accesa, trebuie sa aveti cel putin 18 ani impliniti si sa faceti dovada unui venit lunar de minimum 500 de lei, care sa va fie virat pe un card bancar.

Credit cu buletinul – prin acest credit puteti obtine un imprumut de cel mult 3.000 de lei numai cu buletinul si cu un extras de cont aferent lunii precedente de la primul credit. In cazul in care ati mai accesat si alte credite si aveti un istoric bun, nu mai trebuie sa prezentati documente suplimentare.

Credit pana primesti salariul – acest produs va ajuta in situatia in care intampinati cheltuieli neprevazute si nu dispuneti de suficienti bani pana la urmatorul salariul.

Credite nebancare – sunt ideale atunci cand aveti nevoie repede de o suma de bani, fara sa faceti niciun drum la banca si fara a prezenta foarte multe documente. Puteti obtine cel mult 3.000 de lei pentru o perioada de 92 de zile.

Credite pe termen scurt – va pot fi acordate pentru o perioada de cel putin 5 zile. Puteti achita astfel de credite inclusiv anticipat, fara sa vi se aplice nicio penalitate. Mai mult, dobanda se va calcula numai pana la data la care achitati creditul.

Credit fara acte – puteti accesa un astfel de credit doar prin completarea cererii de pe site-ul IFN-ului si prin transmiterea copiei de buletin, alaturi de extrasul de cont aferent lunii anterioare.

Credit IFN – il puteti accesa in mai putin de o zi din momentul trimiterii solicitarii catre IFN, nu aveti nevoie de garantii, giranti sau comisioane si nici nu trebuie sa achitati taxe pentru analiza sau gestionare. Ulterior, banii vor intra direct pe cardul de pensie sau de salariu.

Credit prin SMS – prin simpla trimitere a unui SMS catre CreditFix puteti obtine imprumutul de care aveti nevoie. Poate fi vorba despre o suma de pana la cel mult 3.000 de lei.

Credit prin telefon – puteti obtine pana la 3.000 de lei si o dobanda de 0%, daca solicitati creditul cu cardul de salariu. Ulterior, puteti restitui banii in termen de 92 de zile.

Credite pentru pensionari – daca faceti parte din categoria de seniori, aveti la dispozitie credite speciale, cu o perioada maxima de rambursare de pana la 92 de zile. Daca depasiti, insa datele scadente, riscati o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi.

Credite pentru restantieri – achitarea tuturor facturilor la timp poate deveni la un moment dat o provocare, iar daca va gasiti in situatia in care sunteti depasiti din punct de vedere financiar, puteti apela la un credit pentru restantieri. Cu ajutorul acestuia puteti acoperi datoriile si va puteti lua o grija de pe suflet.

Credite fara garantii – daca aveti un venit lunar stabil si va incadrati in categoria persoanelor fizice, puteti beneficia de imprumuturi de pana la 3.000 de lei, fara a prezenta nicio garantie materiala. Este vorba despre o solutie excelenta prin care puteti depasi momentele dificile.

Credite pe loc – in cel mai scurt timp puteti obtine imprumuturi de pana la 2.000 de lei, cu o dobanda 0%. Mai mult, aveti posibilitatea de a rambursa ratele lunare direct din contul bancar personal.

Credit Fulger – este o alta solutie pe care o aveti la dispozitie atunci cand aveti nevoie de o suma de bani intr-un timp foarte scurt, fara a fi nevoiti sa prezentati foarte multe acte sau garantii.

Exemplu de calculator de credit pentru un imprumut de la CreditFix

Daca nu ati mai facut pana acum un imprumut de la CreditFix, pentru prima data puteti beneficia de o dobanda de 0%. Mai exact, daca aveti nevoie de 1.500 de lei pentru o perioada scurta, atunci veti returna tot 1.500 de lei, fara costuri si dobanzi.

Este important sa fiti atenti la tipul de credit online pe care il accesati, intrucat fiecare produs are caracteristici speciale. De exemplu, puteti vedea mai jos un calcul pentru un credit fara acte:

 • Suma imprumutata: 3.000 de lei
 • Dobanda pe zi: 36 lei
 • Total de returnat: 4.080 de lei

Comparatie CreditFix cu alte institutii IFN

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Despre CreditFix

CreditFix este o institutie financiara nebancara, care si-a deschis portile in anul 2015 si care este inscrisa in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei. Institutia isi propune sa va vana in ajutor atunci cand aveti nevoie foarte repede de o suma de bani si nu aveti suficient timp pentru a accesa produsele bancare clasice. Aproximativ 4.000 de credite sunt acordate lunar de CreditFix, numarul celor care sunt in cautarea produselor IFN-ului fiind intr-o continua crestere. Urmareste recenziile si parerile celor ce au apelat la serviciile CreditFix.

Timp de aprobare imprumut

Timpul de aprobare pentru imprumuturile de care aveti nevoie difera in functie de produsele pe care le alegeti. De exemplu, daca prin creditele rapide sau cele prin sms puteti obtine banii in doar cateva zeci de minute, pentru alte tipuri de credite trebuie sa asteptati pana cand sunteti sunati de reprezentantii IFN-ului, imediat dupa verificarea cererilor pe care le-ati depus online.

Rambursare imprumuturi

Perioada de rambursare difera si ea, tot in functie de produsele pe care le accesati. In cele mai multe dintre cazuri aveti la dispozitie 92 de zile pentru a restitui banii imprumutati, insa perioada poate fi mai lunga, in functie de istoricul pe care il aveti si in functie de sumele pe care le-ati accesat.

Cand vine vorba despre modurile in care puteti rambursa creditele, trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie urmatoarele variante:

 • debitare automata prin cardul bancar;
 • plata cu card bancar in sistemul 3D secure direct din conturile personale, care le-ati deschis in momentul in care ati aplicat pentru CreditFix;
 • debitare telefonica prin cadrul bancar;
 • in numerar, intr-unul dintre conturile CreditFix, cu mentiunea ca trebuie sa specificati in detaliile de plata CNP-ul si numarul contractului de credit;
 • prin transfer bancar, direct in conturile CreditFix.

Refinantare anticipata

Aveti inclusiv posibilitatea de a rambursa creditele mai repede, fara a vi se impune penalitati, cu mentiunea ca dobanzile se vor calcula doar pana in ziua in care faceti platile aferente.

Penalitati pentru neplata

CreditFix isi rezerva dreptul de a aplica penalitati atunci cand nu achitati ratele la timp. Daca aveti nevoie de sprijin in acest sens, aveti la dispozitie numarul de telefon 0374 475 000 si veti intra in legatura directa cu reprezentantii CreditFix – acestia va vor ajuta sa gasiti o solutie optima pentru ambele parti. In cazul in care nu anuntati IFN-ul ca sunteti in imposibilitate de plata, vi se vor aplica penalizari de 1,2% pe zi, incepand cu urmatoarea zi de dupa data scadenta.

Gradul de indatorare

Un alt element de care trebuie sa tineti cont cand vine vorba despre un imprumut rapid este acela ca gradul de indatorare trebuie sa fie in concordanta cu veniturile pe care le aveti. In general, gradul de indatorare este determinat de raportul dintre suma cheltuielilor lunare pe care le aveti si suma tuturor veniturilor lunare pe care le incasati.

Exemplu:

Daca alegeti sa imprumutati 4.000 de lei cu o dobanda de 1,2% pe zi si o durata creditare de 30 zile, inseamna ca veti fi nevoiti sa restituiti 5.440 de lei, ceea ce inseamna ca veti suporta un grad de indatorare de (5.440/4.000)*100 = 136%.

Date de contact

 • Program: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00 si Sambata: 09:00 – 14:00
 • Telefon: 0374.475.000
 • Website: creditfix.ro
 • Adresa de e-mail: contact@creditfix.ro

Recomandat este sa cititi cu multa atentie sfaturile CreditRapid.ro inainte de a accesa unul dintre creditele pe care le aveti la dispozitie. In acest fel, va puteti da seama daca puteti sa va descurcati cu gradul de indatorare si daca veti face fata unei astfel de situatii. Este adevarat, accesarea unui imprumut rapid reprezinta o varianta eficienta si rapida, insa cititi cu mare atentie contractele, inainte de a le semna!

Vezi recenzii si pareri despre CreditFix

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 5,0 out of 5
4 ianuarie 2024

Ai nevoie de bani? Împrumută bani aici astăzi. Pentru mai multe informații, răspundeți la acest mail: richardcosmos5@gmail.com

Richard
Rated 5,0 out of 5
15 august 2023

Ai nevoie de un împrumut, sunt un creditor privat, de încredere, de încredere; Ofer împrumuturi întreprinderilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Căutați un împrumut pentru afaceri, împrumut personal, împrumut pentru locuință, împrumut auto, împrumut pentru studenți, împrumut de consolidare a datoriilor, împrumut negarantat și capital de risc? Dacă o bancă sau o instituție financiară v-a refuzat un împrumut din unul sau mai multe motive. Sunteți în locul potrivit pentru deciziile dvs. de împrumut, oferim împrumuturi de la 2.000 USD la 100.000.000,00 USD pe o perioadă de rambursare de 1-20 de ani oriunde în lume. E-mail: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Număr Whatsapp: +33748242534

BRYAN STEFAN
Rated 5,0 out of 5
13 iulie 2023

Bună ziua și bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiară? Ai nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă voi sfătui să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | și aveți un împrumut în contul dvs. în 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de împrumut în întreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro și acordăm împrumuturi la o dobândă mică de 3% pe an. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Recunosc faptul că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile locale sau alte instituții financiare din cauza rata mare a dobânzii, garanții insuficiente, raportul datorie/venit, scor scăzut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 – puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile oricând și oriunde aveți nevoie

Oferim servicii de împrumut de clasă mondială 24 de ore. Pentru întrebări / întrebări? – Trimite un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiți un răspuns imediat

Familia, prietenii și colegii tăi nu trebuie să știe că nu dispuneți de numerar, doar scrieți-ne și veți primi un împrumut.

Libertatea ta financiară este în mâinile tale!!

Claudia Klein
Rated 5,0 out of 5
13 iulie 2023

Bună ziua și bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiară? Ai nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă voi sfătui să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | și aveți un împrumut în contul dvs. în 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de împrumut în întreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro și acordăm împrumuturi la o dobândă mică de 3% pe an. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Recunosc faptul că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile locale sau alte instituții financiare din cauza rata mare a dobânzii, garanții insuficiente, raportul datorie/venit, scor scăzut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 – puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile oricând și oriunde aveți nevoie

Oferim servicii de împrumut de clasă mondială 24 de ore. Pentru întrebări / întrebări? – Trimite un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiți un răspuns imediat

Familia, prietenii și colegii tăi nu trebuie să știe că nu dispuneți de numerar, doar scrieți-ne și veți primi un împrumut.

Libertatea ta financiară este în mâinile tale!!

Claudia Klein
Rated 5,0 out of 5
9 iulie 2023

Dragi solicitanți de împrumut.

Ai dificultăți financiare? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată ca o organizație pentru drepturile omului la nivel mondial cu unicul scop de a ajuta oamenii săraci și în dificultate financiară. Dacă doriți să solicitați un împrumut, vă rugăm să-i contactați folosind datele de mai jos: e-mail: elenanino0007@gmail.com

Nume:

Suma necesară a împrumutului:

Durata împrumutului:

Număr de telefon mobil:

Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze

Salutari.

Ingrid
CreditFix