CreditPrime

Rated 4,5 out of 5
4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA
Rated 4,5 out of 5

Conditii de aprobare atunci cand aplicati pentru un imprumut urgent

 • trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 22 si 70 de ani;
 • trebuie sa aveti venituri lunare constante;
 • trebuie sa aveti cetatenie romana;
 • trebuie sa aveti un cont si un card bancar valabile.

Acte de care aveti nevoie la incheierea unui contract de imprumut

 • copie dupa buletin sau cartea de identitate
 • trebuie sa faceti dovada unui venit stabil, fie printr-un extras de cont, fie prin adeverinta de venit, talonul de pensie sau fluturasul de salariu.

Avantajele accesarii unui credit de la Credit Prime

 • serviciul de suport pentru clienti este disponibil non-stop;
 • puteti beneficia de conditii de imprumut avantajoase, daca faceti parte dintre clientii fideli
 • aveti la dispozitie mai multe optiuni de rambursare a creditelor;
 • puteti accesa un credit de oriunde, exclusiv online, fara sa fiti nevoiti sa va deplasati fizic la un birou al IFN-ului;
 • Credit Prime opereaza fara intermediari si fara brokeri;
 • nu aveti nevoie de garantii sau codebitori.

Dezavantajele de luat in considerare

 • nu aveti voie sa deschideti concomitent mai multe linii de credite
 • daca vreti sa accesati un credit nou, trebuie intai sa il inchideti pe cel anterior (daca este cazul)
 • imprumuturile se fac doar online, acest lucru putand fi problematic pentru voi, daca nu sunteti familiarizati cu noile tehnologii.

Ce tipuri de credite puteti accesa de la Credit Prime?

Inainte de a opta pentru produsele Credit Prime, trebuie sa stiti ca acest IFN va pune la dispozitie posibilitatea de a obtine sume cuprinse intre 200 si 2.000 de lei pentru o perioada de cel mult 24 de luni. Vezi in partea de jos ce pareri si recenzii au lasat cei care au folosit serviciile lor.

Creditul Relaxat – cu ajutorul acestui credit aveti sansa de a achita in ziua scadenta doar minimum de plata, adica 10% din principal + dobanda zilnica acumulata. Perioada de rambursare se poate intinde pe cel mult 24 de luni in acest caz. Daca nu folositi suma imprumutata, nu veti genera costuri suplimentare. Mai mult, trebuie sa stiti ca nu trebuie sa achitati un comision de analiza si nici taxe de administrare.

Creditul Relaxat poate fi de 2 tipuri:

 • Pentru incepatori – puteti opta pentru un astfel de credit daca sunteti clienti noi ai Credit Prime si puteti obtine sume de pana la 1.500 de lei. Perioada de rambursare este de cel mult 24 de luni, iar dobanda standard aplicabila pe zi este de 1,19%.
 • Pentru experti – este vorba despre un produs pe care il puteti accesa daca ati mai beneficiat anterior de imprumuturi de la Credit Prime. Puteti obtine credite de pana la 2.000 de lei cu o perioada de rambursare de cel mult 24 de luni, dobanda fiind una avantajoasa.

Tipuri de imprumuturi de la Credit Prime

Credite online – pentru a obtine astfel de credite, trebuie sa depuneti online cererile aferente. In cazul in care nu va descurcati si aveti nevoie de ajutor, puteti suna la numarul de telefon *7788 (cu tarif normal), iar reprezentantii Credit prime va ajuta sa completati formularele pas cu pas.

Credite nebancare – aceste produse va pot fi de folos atunci cand va confruntati cu situatii neprevazute si aveti nevoie de bani cat mai repede. Este suficient sa completati online o cerere pentru obtinerea unui imprumut, iar ulterior primiti suma dorita. Ulterior, puteti alege cat doriti sa achitati la data scadenta: rata integrala sau doar minimum de plata.

Credite fara dobanda – atunci cand doresti sa beneficiezi de credite fara dobanda, trebuie sa stiti ca acestea sunt 100% sigure, iti vin in ajutor atunci cand ai nevoie de bani foarte repede si va ofera sansa de a beneficia de costuri eficiente. Ulterior, puteti achita ratele la data scadenta, minimum de plata sau, de ce nu, puteti rambursa anticipat sume mai mari.

Credite de nevoi personale – puteti accesa sume diferite, in baza nevoilor personale pe care le aveti. Ulterior puteti decide singuri cand si cum sa retrageti banii. Procesul de aplicare este unul simplu si usor.

Credite urgente – completarea formularelor de solicitare a creditelor urgente dureaza doar cateva minute, iar lista de documente de care aveti nevoie este una relativ scurta, astfel incat sa puteti beneficia de imprumuturile dorite foarte usor!

Credite pana la salariu – atunci cand, intre salarii va dati seama ca aveti nevoie de bani in plus pentru a va asigura nevoile personale, puteti accesa creditele pana la salariu. Mai mult, trebuie sa stiti ca de fiecare data cand va respectati obligatiile de plata si achitati sumele aferente la timp, va creati un istoric pozitiv de creditare, ceea ce inseamna ca in timp veti putea creste limita de credit pe care o puteti accesa si veti putea profita de dobanzi mai avantajoase.

Credite IFN – creditele IFN sunt excelente pentru dumneavoastra, atunci cand cautati sa va completati veniturile lunare pentru a putea cumpara produsele sau serviciile de care aveti nevoie.

Credite pentru pensionari – daca faceti parte din categoria de seniori si aveti nevoie de mai multi bani pentru a acoperi necesitatile de zi cu zi, va puteti orienta catre creditele pentru pensionari. In cazul in care nu va descurcati singuri sa aplicati pentru un imprumut, nu ezitati sa cereti sprijin din partea reprezentantilor Credit Prime!

Exemplu de calcul pentru un imprumut online Credit Prime

 • Suma imprumutata: 1.500 de lei
 • Perioada creditarii: 3 luni
 • Dobanda aplicabila: 1,19% pe zi
 • Suma totala de restituit: 3106 lei

Comparatie Credit Prime cu alte institutii IFN

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Despre Credit Prime

Credit Prime este un serviciu de creditare rapida, care este organizat sub umbrela Ecofinance IFN S.A. Credit Prime. Este vorba despre un IFN care se adreseaza publicului larg, punandu-va la dispozitie produse avantajoase pentru momentele in care aveti nevoie de imprumuturi rapide, in vederea rezolvarii unor situatii dificile din punct de vedere financiar.

Puteti accesa produsele Credit Prime online, folosindu-va de site-ul companiei. Pagina web este disponibila pe toate tipurile de device-uri, care sunt conectate la Internet. Mai mult, aveti la dispozitie si sectiunea “Cont personal”, acolo unde puteti afla oricand detalii despre cele mai noi produse si servicii, puteti tine evidenta creditelor accesate pana in prezent si puteti vedea care sunt modalitatile de rambursare pe care le aveti la dispozitie.

Cat timp dureaza aprobarea creditelor?

In ceea ce priveste aprobarea creditelor, procesul nu dureaza foarte mult. Pentru majoritatea produselor nu trebuie sa asteptati mai mult de cateva minute pentru a afla daca sunteti eligibili si daca puteti primi creditele aferente. Ulterior, in functie de timpul necesar pentru transferurile bancare, creditele va pot ajunge in cont intre 1 si 3 ore sau in maximum 24 de ore.

Ce trebuie sa stiti despre rambursarea creditelor?

Cand vine vorba despre rambursarea creditelor, trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie mai multe variante prin care va puteti ocupa de acest lucru:

 • prin rambursare automata, daca ati ales sa primiti banii pe cardurile personale;
 • plata online, prin cardul bancar din conturile personale;
 • prin transfer bancar, direct de la ghiseele bancii ori prin serviciul Internet Banking;
 • plata in numerar, direct la ghiseele bancii BCR.

Rambursare anticipata

Daca doriti sa rambursati anticipat o parte din creditele pe care le-ati accesat (sau total), nu veti suporta comisioane si nici penalitati. Este important sa faceti, insa o solicitare pe e-mail catre reprezentantii Credit Prime, pentru ca ei sa fie informati in acest sens si sa va poata verifica datele despre credite, pentru a le actualiza.

Penalitati pentru neplata

In situatia in care intampinati probleme in a achita ratele la timp, aveti posibilitatea de a cere o rescandentare a creditelor pe care trebuie sa le rambursati. Mai exact, puteti extinde termenele imprumuturilor cu pana la 7 zile, insa serviciul devine activ numai atunci cand achitati un comision de 49 de lei. IFN-ul va permite sa beneficiati de posibilitatea de rescandentare de cel mult 3 ori intr-o singura solicitare si nu de mai mult de 10 ori pentru imprumuturi. Puteti solicita rescandentarea direct din conturile de clienti, cel tarziu pana la data scadenta.

In schimb, daca nu achitati ratele si nici nu solicitati o extindere a termenelor de plata, riscati sa fiti introdusi in baza de date de la Biroul de Credite, ceea ce inseamna ca veti figura ca rau platnici. Pe viitor nu este exclus sa intampinati probleme in a obtine alte tipuri de credite din aceasta cauza (credite bancare sau nebancare).

Date de contact Credit Prime

 • Telefon: 0800 00 80 80 (linie de telefon gratuita) /0316400600 (numar cu tarif normal) / *7788 (numar cu tarif normal)
 • website: creditprime.ro
 • Adresa de e-mail: info@creditprime.ro

Gradul de indatorare

Nu in ultimul rand, tineti cont si de gradul de indatorare, astfel incat sa nu va impovarati peste masura. Este important sa luati in calcul proportia dintre cheltuielile lunare si veniturile pe care le inregistrati, astfel incat sa ramaneti pe o linie potrivita din punct de vedere financiar.

Specialistii CreditRapid.ro va recomanda sa fiti chibzuiti inainte de a accesa imprumuturi rapide, sa cititi foarte atent conditiile pe care trebuie sa le indepliniti, dar si care sunt avantajele de care puteti avea parte. Mai mult, asigurati-va ca pastrati o evidenta clara a datelor scadente si a sumelor pe care trebuie sa le restituiti, pentru a nu va confrunta cu un istoric financiar negativ.

Vezi recenzii si pareri despre CreditPrime

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 3,0 out of 5
6 decembrie 2023

Dobanda este foarte mare daca esti la al doilea credit. Abia am scapat de el. Aveti grija ce suma imprumutati

Florin
Rated 5,0 out of 5
12 martie 2023

Locuiesc în Olanda și sunt astăzi o femeie fericită? Mi-am spus că aș recomanda orice creditor care ar putea schimba viața mea și viața familiei mele oricui caută un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți 100% încrezător că veți rambursa împrumutul, contactați-i astăzi prin e-mail la: lapofunding960@outlook.com

Margit
Rated 5,0 out of 5
12 martie 2023

Locuiesc în Olanda și sunt astăzi o femeie fericită? Mi-am spus că aș recomanda orice creditor care ar putea schimba viața mea și viața familiei mele oricui caută un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți 100% încrezător că veți rambursa împrumutul, contactați-i astăzi prin e-mail la: lapofunding960@outlook.com

Margit
Rated 5,0 out of 5
11 martie 2023

Salutare tuturor, iată o ofertă de împrumut accesibilă, care vă va schimba viața pentru totdeauna, PROMOȚIE CUM POT REDUCE VIAȚA FAMILIEI MELE Numele meu este doamna Clency Dexter. Locuiesc în Florida, SUA și sunt o femeie fericită astăzi? Mi-am spus că voi recomanda Broken Life și orice creditor care ar putea schimba viața familiei mele, oricui caută un împrumut. Ne-au făcut fericiți pe mine și pe familia mea, aveam nevoie de un împrumut de 250.000,00 USD pentru a-mi începe viața de văduvă cu 3 copii. Această companie de împrumut on-line și cinstita de DUMNEZEU m-a ajutat cu un împrumut de 250.000,00 USD, de fapt DUMNEZEU se teme de oameni lucrând cu o companie de împrumut de renume. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți 100% sigur că veți rambursa împrumutul, contactați-i și spuneți-le că domnișoara Clency v-a trimis la ei. Comunicare prin e_mail:

happyday99loanfirm@gmail.com

happyday
Rated 5,0 out of 5
11 martie 2023

Salutare tuturor, iată o ofertă de împrumut accesibilă, care vă va schimba viața pentru totdeauna, PROMOȚIE CUM POT REDUCE VIAȚA FAMILIEI MELE Numele meu este doamna Clency Dexter. Locuiesc în Florida, SUA și sunt o femeie fericită astăzi? Mi-am spus că voi recomanda Broken Life și orice creditor care ar putea schimba viața familiei mele, oricui caută un împrumut. Ne-au făcut fericiți pe mine și pe familia mea, aveam nevoie de un împrumut de 250.000,00 USD pentru a-mi începe viața de văduvă cu 3 copii. Această companie de împrumut on-line și cinstita de DUMNEZEU m-a ajutat cu un împrumut de 250.000,00 USD, de fapt DUMNEZEU se teme de oameni lucrând cu o companie de împrumut de renume. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți 100% sigur că veți rambursa împrumutul, contactați-i și spuneți-le că domnișoara Clency v-a trimis la ei. Comunicare prin e_mail:

happyday99loanfirm@gmail.com

happyday
CreditPrime