4500 RON DE LA 500 PANA LA
0,199% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,199% pe zi PRIMUL CREDIT
90 de zile PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1,19% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

Sunteti interesati de accesarea unui credit rapid fara acte, insa nu stiti care sunt cele mai importante informatii referitoare la un astfel de produs? Expertii CreditRapid.ro va sar in ajutor, oferindu-va sansa de a gasi in acest ghid principalele elemente pe care este bine sa le luati in calcul atunci cand urmariti sa faceti un imprumut. In momente dificile din punct de vedere financiar si emotional aveti dreptul de a beneficia de sprijin, astfel incat sa depasiti cat mai repede momentele grele!

Ce sunt creditele rapide fara acte?

Sumele de bani care se pot obtine fara acte sunt produse pe care vi le pot oferi IFN-urile. Este vorba despre imprumuturi pe care le puteti accesa atunci cand aveti nevoie foarte urgenta de o suma de bani pentru nevoile stringente pe care le aveti, insa nu doriti sa apelati la ajutorul cunostintelor sau al membrilor din familie.

credit rapid fara acte

Cati bani puteti imprumuta printr-un credit fara acte?

In ceea ce priveste cuantumul valorilor imprumuturilor, specialistii va informeaza ca puteti obtine sume incepand de la 100 de lei si pana la cateva zeci de mii de lei. Fiecare IFN in parte are propriile reguli in aceasta privinta. Daca unele institutii va ofera sansa de a obtine sume mai mici, altele sunt mai generoase si va pot pune la dispozitie sume mai mari, in functie de cati bani aveti nevoie. Recomandat este sa verificati online termenii si conditiile impuse de fiecare IFN in parte.

Ce conditii trebuie sa indepliniti atunci cand vreti sa accesati un astfel de imprumut?

IFN-urile sunt mult mai permisive decat bancile atunci cand vine vorba despre conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a obtine un imprumut rapid fara acte. De exemplu, trebuie sa aveti cetatenie romana, un domiciliu stabil pe teritoriul tarii, un buletin sau o carte de identitate (valabile), sa aveti venituri lunare constante, sa aveti un cont bancar, dar si un numar de telefon si o adresa de e-mail.
Mai mult, este important sa faceti parte dintr-o anumita categorie de varsta. Tineti cont, insa si de faptul ca IFN-urile pot avea conditii usor diferite in privinta conditiilor de eligibilitate.

Cum puteti folosi banii imprumutati?

Pe lista elementelor despre care e bine sa le stiti se numara si faptul ca le puteti folosi dupa bunul plac, intrucat IFN-urile nu au dreptul de a va chestiona in aceasta privinta. Specialistii va recomanda o lista de activitati la care trebuie sa va limitati, astfel incat sa va folositi resursele eficient.

De exemplu, puteti utiliza banii pentru a acoperi facturi urgente, ce nu suporta amanare, dar si pentru a cumpara aparate electrocasnice sau electronice de care aveti nevoie zi de zi. Mai puteti folosi imprumuturile de la IFN-uri si pentru a achita serviciile urgente care va sunt necesare, dar si pentru acoperirea costurilor pentru vacante de tip early booking.

In acelasi timp, recomandat este sa evitati sa achitati imprumuturi pentru autoturisme, sa evitati plata studiilor sau sa platiti alte credite (nebancare). De ce? In acest fel va protejati de un grad de indatorare mult prea mare si va puneti la adapost din punct de vedere financiar pe termen scurt.

Perioada de rambursare

Unul dintre cele mai importante avantaje ale creditelor rapide este acela ca va sunt acordate numai pentru perioade scurte. Asta inseamna ca trebuie sa rambursati banii in doar cateva saptamani sau cateva luni, in functie de preferintele personale si spre deosebire de situatia in care ati opta pentru imprumuturi bancare, va eliberati de povara financiara mult mai repede.

Rambursare anticipata – este posibila?

Raspunsul este unul afirmativ. Mai mult, specialistii CreditRapid.ro chiar va incurajeaza sa faceti un efort si sa rambursati banii mai repede, inainte de data scadenta, pentru a diminua din costurile aferente imprumuturilor. Aceasta solutie este una atractiva, intrucat va scuteste de grija creditelor si va ajuta sa va reveniti din punct de vedere financiar mult mai repede.

Ce dobanzi veti plati pentru un credit online fara acte?

Spre deosebire de dobanzile practicate de institutiile bancare clasice, IFN-urile au dobanzi mult mai mari. In functie de caz, puteti achita dobanzi cuprinse intre mai putin de un procent, respective 2 procente, in functie de IFN-ul caruia va adresati.

In acelasi timp, trebuie sa stiti ca in situatia in care nu puteti respecta datele scadente, cel mai probabil vi se vor aplica dobanzi penalizatoare pe zi, in functie de perioada intarzierii. Incercati, pe cat de mult posibil sa evitati o astfel de situatie, pentru a nu spori costurile totale ale creditelor.

Ce se intampla daca ajungeti in imposibilitate de plata?

Un alt lucru extrem de important, pe care trebuie sa il stiti este acela ca in momentul in care ajungeti in imposibilitate de plata, riscati sa ajungeti pe lista cu rau platnici de la Biroul de Credite. Ulterior veti avea dificultati in a obtine alte credite, mai ales de institutiile bancare clasice, intrucat reprezentantii acestora nu vor avea suficienta incredere sa va ofere imprumuturile dorite.

Simulare online de credite

Daca doriti sa descoperiti ce sume puteti obtine printr-un credit online, pentru ce perioada de rambursare puteti opta, dar si care vor ratele si dobanzile pe care trebuie sa le achitati, aveti la dispozitie o gama larga de calculatoare online, care fac simulari de imprumuturi.

Din confortul propriului camin puteti studia online variantele pe care le aveti la dispozitie, urmand ca apoi sa puteti o lua o decizie in cunostinta de cauza. Daca si dupa o astfel de simulare mai aveti intrebari, puteti apela numerele de telefon pentru Serviciul Clienti, un serviciu cu ajutorul caruia veti intra in legatura directa cu reprezentantii IFN-urilor. Acestia va pot oferi toate informatiile suplimentare care va sunt necesare.

Indiferent de situatia dificila cu care va confruntati, recomandat este sa actionati chibzuit, sa va cantariti bine optiunile si sa semnati contractele de imprumut numai atunci cand sunteti siguri ca ati gasit produsul ideal. Cheltuiti atent sumele obtinute si incercati, pe cat de mult posibil, sa returnati sumele datorate cat mai repede, pentru a diminua costurile pe care le veti avea de achitat!