4500 RON DE LA 500 PANA LA
0,199% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,199% pe zi PRIMUL CREDIT
90 de zile PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1,19% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

Inainte de a decide sa semnezi contractul pentru un credit de nevoi personale, este foarte important sa cunosti cateva elemente importante despre un astfel de produs. De exemplu, este esential sa ai in vedere ca exista posibilitatea prin care le poti obtine de la banci, insa timpul de acordare este mare si ti se vor solicita foarte multe documente, sau ca poti sa obtii produse similare pe care ti le pun la dispozitie institutiile financiar nebancare (IFN-uri) simplu si rapid.

Citind randurile de mai jos, vei intelege, ca varianta cea mai buna pe care o ai la dispozitie este de a te orienta catre IFN-uri – avantajele de care vei beneficia sunt numeroase si consistente!

credit de nevoi personale

Ce sunt creditele de nevoi personale?

Create ca pachete atractive, prin care romanii pot obtine sumele de bani care le sunt necesare, acest tip de finantare reprezinta imprumuturi pentru o perioada relativ scurta de timp, de care oamenii se pot folosi asa cum doresc.

Astfel de produse au devenit extrem de populare mai ales in randul celor care, la un moment dat au nevoie de o suma mare pentru a achita avansul pentru o masina ori pentru o casa si nu au putut sa economiseasca banii respectivi in avans.

Conditii de eligibilitate

Daca bancile impun consumatorilor conditii destul de stricte, IFN-urile sunt maleabile si incearca sa vina in sprijinul a cat mai multe persoane:

  • cei care solicita imprumuturile trebuie sa aiba o carte de identitate valabila;
  • trebuie sa faca dovada unui venit lunar stabil, indiferent daca acesta provine din salariu, PFA sau pensie;
  • consumatorii trebuie sa faca dovada ca se incadreaza intr-o anumita categorie de varsta (de cele mai multe ori, IFN-urile solicita oamenilor sa aiba intre 18 si 60 de ani, insa acest interval poate fi diferit de la institutie la institutie).

Cati bani se pot primi in cadrul acestui tip de finantare?

In ceea ce priveste valoarea minima si cea maxima pe care romanii o pot obtine printr-un credit de nevoi personale, se calculeaza in functie de veniturile pe care le au oamenii. De exemplu, cei care au incasari lunare generoase pot ajunge sa se imprumute si cu cateva zeci de mii de lei. De preferat este sa se gandeasca bine, inainte de a opta pentru o suma sau alta, astfel incat sa aiba certitudinea ca o vor putea returna fara probleme.

In ce perioada de timp se pot rambursa banii?

Imediat dupa ce oamenii decid suma pe care vor sa o obtina, trebuie sa se gandeasca si la perioada in care trebuie sa o restituie. Fiind vorba despre produse de la IFN-uri, trebuie returnate mult mai repede, in comparatie cu produsele bancare. Ideal este ca beneficiarii sa restranga perioada de rambursare pe cat de mult posibil, astfel incat sa nu plateasca foarte mult dobanda.

Daca unele IFN-uri permit consumatorilor sa se imprumute pentru cateva zile, altele ofera perioade de creditare mai generoase, care pot ajunge si pana la cateva luni de zile.

Cat timp dureaza aprobarea unui credit de nevoi personale?

Unul dintre cele mai importante avantaje de care se pot bucura oamenii atunci cand apeleaza la ajutorul IFN-urilor este acela ca pot obtine banii care le sunt necesari in doar cateva zeci de minute. Dupa ce transmit institutiilor nebancare toate documentele necesare si aleg suma, respectiv perioada de rambursare, nu trebuie decat sa astepte ca reprezentantii institutiei cu care vor sa colaboreze sa faca verificarile necesare. Ulterior, banii sunt transferati online in conturile bancare ale consumatorilor – simplu si usor!

Riscuri in caz de neplata

Daca la un moment dat, oamenii ajung in incapacitate de plata trebuie sa aiba in vedere faptul ca pot solicita ajutorul IFN-urilor in vederea prelungirii perioadei de creditare. In caz contrar, consumatorilor li se vor aplica penalitati care pot fi destul de piperate. Mai mult, in situatiile cele mai grave, institutiile nebancare au dreptul de a colabora cu firme de recuperatori, astfel incat sa le fie returnati banii imprumutati.

Actionand responsabil, respectand termenele limita si incercand sa ramburseze banii la timp, cei care fac astfel de imprumuturi isi pot rezolva problemele de ordin financiar sau pot achita avansul pentru o casa mult mai usor decat daca ar fi asteptat sa economiseasca.

Produsele nebancare sunt accesibile pentru un public larg, insa in caz de neplata, dobanzile sunt unele mari: de preferat este ca oamenii sa incerce sa nu rateze nicio data scadenta!