4500 RON DE LA 500 PANA LA
0,199% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,199% pe zi PRIMUL CREDIT
90 de zile PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1,19% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

Institutiile financiar nebancare va vin in ajutor cu produse avantajoase atunci cand inainte de salariu ramaneti fara bani, dar totusi trebuie sa achitati facturi urgente sau sa acoperiti diverse tipuri de servicii. Creditele rapide pana la salariu reprezinta solutii excelente si avantajoase, cu ajutorul carora va puteti rezolva probleme financiare, fara a fi nevoiti sa apelati la cunostinte sau la membrii familiei. Inainte de a accesa, insa astfel de produse trebuie sa cunoasteti cat mai multe detalii despre ele, pentru a va putea orienta spre cea mai avantajoasa oferta!

Ce este un credit rapid pana la salariu?

Pentru inceput, este important sa stiti ca un acesta este un imprumut cu valori mici, pe care le puteti accesa foarte repede de la institutiile nebancare (IFN-uri), dar pe care trebuie sa le rambursati intr-o perioada relativ scurta scurta. Fiecare dintre institutiile nebancare din Romania au conditii diferite cand vine vorba despre sumele pe care vi le pot acorda, precum si in privinta perioadei de rambursare.

credit rapid pana la salariu

Care sunt conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indepliniti pentru a obtine un imprumut pana la salariu?

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care trebuie sa le luati in considerare cand vine vorba despre un imprumut pana la salariu de la IFN-uri este acela ca lista de conditii de eligibilitate contine termini mult mai permisivi decat cei practicati de bani. De exemplu, este suficient sa aveti buletinul sau cartea de identitate valabile, sa aveti cetatenie romana, sa faceti dovada unui venit lunar stabil si sa aveti o adresa de e-mail, un numar de telefon si un cont bancar.

Este esential, insa, sa aveti in vedere si faptul ca IFN-urile pot avea conditii diferite, in functie de regulile interne. Daca unele institutii va pot solicita acte doveditoare pentru veniturile lunare pe care le incasati, alte IFN-uri nu au pretentii in acest sens. Mai mult, trebuie sa va incadrati intr-o anumita categorie de varsta. Si aceasta poate varia de la IFN la IFN.

Ce sume puteti accesa printr-un astfel de imprumut?

Produsele pe care le aveti la dispozitie de la IFN-uri presupun, in general ca puteti accesa sume relativ mici, pe care ulterior sa le rambursati intr-o perioada scurta. De exemplu, printr-un credit online pana la salariu aveti posibilitatea de a obtine de la 200 pana la 4.000 de lei sau chiar mai mult, in functie de permisivitatea fiecarei institutii nebancare.

Perioada de rambursare

Daca atunci cand apelati la credite bancare, perioadele de rambursare sunt generoase si se intind pe cateva luni sau chiar cativa ani, IFN-urile va ofera posibilitatea de a rambursa imprumuturile intr-o perioada mult mai scurta: de la cateva zile pana la cateva saptamani. De ce? Creditele pana la salariu reprezinta produse cu ajutorul carora sa rezolvati problemele financiare stringente, nefiind gandite pentru a fi folosite pe termen lung.

Cum puteti folosi creditul obtinut?

IFN-urile nu va solicita niciodata informatii despre cum planuiti sa folositi suma de bani ceruta, insa expertii CreditRapid.ro va recomanda sa fiti foarte atenti in aceasta privinta. De exemplu, ideal este sa accesati credite rapide numai atunci cand trebuie sa acoperiti facturi urgente, atunci cand trebuie sa platiti servicii care nu mai suporta amanare sau trebuie sa acoperiti datorii care nu mai pot fi amanate, indiferent de natura acestora.

Pe de alta parte, insa, de preferat este sa evitati sa folositi acesta solutie pentru a va cumpara un autoturism sau pentru a da avansul pentru o masina, pentru a achita studiile sau pentru a acoperi alte tipuri de credite bancare. Recomandat este sa fiti atenti la costurile totale si sa nu depasiti plafonul pe care vi l-ati stabilit de la inceput.

Care sunt dobanzile pe care va trebui sa le platiti?

Pe lista elementelor de care mai trebuie sa fiti constienti, inainte de a accesa un imprumut rapid pana la salariu se numara si dobanzile aplicabile acestor tipuri de produse. In general, IFN-uri va pot oferi imprumuturi cu dobanda de 0% numai atunci cand va aflati primul credit. Ulterior, de la a doua solicitare vi se pot impune dobanzi care variaza de la procente mai mici de 1% pana la peste 3% pe zi. Inainte de a alege o oferta sau alta, verificati cu atentie ce dobanzi vi se vor aplica.

Care sunt riscurile la care va supuneti cand nu rambursati banii la timp?

In momentul in care solicitati bani de la IFN-uri aveti posibilitatea de a alege atat sumele dorite, cat si perioada de rambursare, care poate varia de la cateva zile pana la cateva saptamani sau luni. Daca la un moment ajungeti in incapacitate de plata la termen, riscati sa vi se aplice dobanzi penalizatoare costisitoare. In schimb, daca va aflati in situatia de a nu putea plati deloc, cel mai probabil veti ajunge pe lista de la Biroul de Credit, in calitate de rau platnici. Asta inseamna ca nu veti mai putea accesa credite bancare, intrucat institutiile financiare vor avea la acces la istoricul dumneavoastra negativ.

Cat timp trebuie sa asteptati pana vi se aproba solicitarile?

De regula, IFN-urile se ocupa de aprobarea solicitarilor intr-un timp foarte scurt. In functie de modul in care alegeti sa aplicati pentru un imprumut, puteti primi un raspuns favorabil in doar cateva zeci de minute, iar ulterior, banii va sunt virati in contul personal in cel mult 24 de ore.

Calculatoare online: faceti o simulare de credit, inainte de a accesa unul!

Nu in ultimul rand, este bine sa stiti ca IFN-urile va pun la dispozitie si calculatoare online, cu ajutorul carora puteti face simulari de credite, in functie de sumele pe care doriti sa le accesati. Este vorba despre calculatoare pe care le puteti folosi gratuit, de pe orice tip de device conectat la Internet: telefoane mobile, tablete, calculatoare personale sau laptopuri. In acest fel, veti vedea exact care este valoarea creditului, ce perioada de rambursare puteti alege, care va fi dobanda, dar si care va fi suma totala pe care trebuie sa o rambursati.

Specialistii CreditRapid.ro va recomanda fiti chibzuiti atunci cand apelati la produsele IFN-urilor, astfel incat sa nu va indatorati peste masura si sa puteti rambursa banii imprumutati cat mai eficient. Daca aveti posibilitatea, indicat este sa returnati banii inainte de datele scadente, pentru a va diminua din costurile aferente pentru dobanzi!