Viaconto

Rated 3,8 out of 5
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA
Rated 3,8 out of 5

Care sunt conditiile de aprobare pe care trebuie sa le indepliniti pentru a obtine un imprumut online?

 • trebuie sa aveti intre 20 si 70 de ani;
 • trebuie sa aveti un cont bancar si un card aferent;
 • trebuie sa dispuneti de Internet Banking pentru contul bancar personal.

Care sunt actele de care aveti nevoie in vederea accesarii unui credit rapid?

 • copie dupa buletin/cartea de identitate;
 • extrasul de cont aferent salariului sau pensiei;
 • adresa de e-mail;
 • numarul de telefon.

Avantaje pe care trebuie sa le luati in considerare cand accesati un imprumut online

 • toate cereile sunt aprobate intr-un timp foarte scurt;
 • primiti acces la o linie de credit pentru o perioada de 5 ani;
 • Viaconto acorda imprumuturi fara a percepe giranti sau garantii;
 • dobanda este fixa la orice tip de imprumut;
 • aveti nevoie doar de cateva documente minime in vederea obtinerii sumei dorite.

Lista dezavantajelor de care este bine sa stiti:

 • in cazul in care intarziati sa achitati ratele, Viaconto va poate aplica penalitati de 1,2% pe zi;
 • nu puteti obtine un imprumut daca aveti deja alte tipuri de datorii;
 • puteti aplica exclusiv online.

Ce tipuri de credite rapide puteti accesa de la Viaconto?

Pentru a putea lua cea mai buna decizie din punct de vedere financiar atunci cand aveti nevoie foarte repede de o suma de bani, trebuie sa stiti ca Viaconto va pune la dispozitie mai multe tipuri de credite. Cuantumul acestora poate varia, in functie de nevoile pe care le aveti si pot viza sume cuprinse intre 200 si 4.000 de lei, cu o dobanda aferenta de 1% pe zi din suma solicitata. Perioada maxima de rambursare poate fi de 60 de luni.

Credite nebancare – puteti obtine astfel de credite daca aveti o varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani, daca aveti resedinta pe teritoriul Romaniei, daca puteti face dovada unui venit lunar constant, daca aveti un cont bancar valabil si daca detineti un card valid, respectiv aveti optiunea de Internet Banking activa. Important de mentionat este ca nu puteti obtine sume foarte mari, insa suficiente pentru a va acoperi nevoile urgente, pentru care nu dispuneti de suficienti bani.

Credite pana la salariu – daca la un moment dat realizati ca nu mai aveti suficienti bani pana la salariu, acesta este varianta potrivita. Daca sunteti la primul imprumut de acest tip, puteti obtine pana la 600 de lei. Ulterior, la al doilea puteti accesa pana la 1.000 de lei, iar pentru al treilea, valoarea poate creste pana la 1.500 de lei.

Conditiile de eligibilitate sunt aceleasi ca la creditele nebancare, cu mentiunea ca trebuie sa aveti intre 20 si 60 de ani. Cand accesati acest produs trebuie sa restituiti, insa banii intr-o perioada cuprinsa intre 7 si 30 de zile. In acest sens veti primi o notificare automata cu suma pe care trebuie sa o rambursati, alaturi de data scadenta.

Credite IFN – optand pentru creditele IFN puteti beneficia de faptul ca nu vi se percep comisioane sau taxe de administrare a creditelor, nu platiti taxe de rambursare anticipata (daca alegeti aceasta optiune) si nici nu trebuie sa achitati contravaloarea unui comision de analiza a dosarului. In schimb, este bine sa stiti ca daca intarziati plata ratelor sau nu va indepliniti obligatiile de rambursare, riscati sa vi se impute dobanzi penalizatoare.

Credite cu buletinul – produsele sunt excelente atunci cand aveti nevoie de o suma de bani foarte repede, fara sa mai treceti prin dificila birocratie cu care v-ati confrunta la institutiile bancare. Puteti primi intre 300 si 1500 de lei, bani pe care sa ii restituiti in 7, 14, 20, 25 sau 30 de zile, in functie de posibilitatile pe care le aveti. Creditele cu buletinul va permit sa accesati prima data (la primul imprumut) o suma de 600 de lei, urmand ca ulterior sa puteti solicita pana la cel mult 1.500 de lei (incepand de la al doilea imprumut).

Credite urgente online – cele mai importante documente de care aveti nevoie sunt: cartea de identitate (copie) si extrasul de cont bancar pentru o perioada cuprinsa intre 1 luna si 3 luni din contul de salariu sau de pensie. Atunci cand sunteti la primul imprumut online, puteti primi cel mult 600 de lei, urmand ca la al doilea sa puteti accesa un plafon de 1.000 de lei, iar de la al treilea o valoare maxima de 1.500 de lei. Creditele din aceasta categorie va sunt de ajutor atunci cand va confruntati cu situatii neprevazute, in care trebuie sa rezolvati probleme la care nu va asteptati.

Exemplu de calcul pentru imprumuturile Viaconto:

Pentru clienti Viaconto:

 • Suma imprumutata: 700 de lei
 • Perioada de rambursare: 7 zile
 • Suma totala ce trebuie restituita: 763 de lei

Pentru clienti noi Viaconto:

 • Suma imprumutata: 300 de lei
 • Perioada de rambursare: 30 de zile
 • Suma totala ce trebuie restituita: 416 lei

Comparatie Viaconto cu alte institutii IFN

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

Despre Viaconto

Viaconto este o institutie financiara nebancara, care face parte din VIA SMS Group, un grup care opereaza in urmatoarele tari: Spania, Letonia, Cehia, Polonia si Suedia. Compania este inregistrata in baza de date a Oficiului Registrului si Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dar si in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei. IFN-ul acorda publicului larg credite de diferite tipuri, majoritatea fiind, insa cu o valoare mica si numai pe termen scurt.

In cat timp va poate fi aprobata cererea pentru un imprumut urgent?

In general, timpul de aprobare pentru un credit Viaconto este destul de scurt. Daca furnizati toate datele corect si detineti un cont bancar la una dintre bancile cu care IFN-ul colaboreaza, banii va pot fi transferati imediat. In caz contrar este posibil ca asteptati ca transferurile sa fie realizate in termen de 24 sau 48 de ore dupa aprobare.

Ce trebuie sa stiti despre rambursarea sumelor oferite de Viaconto?

In ceea ce priveste rambursarea creditelor Viaconto, trebuie sa faceti acest lucru in conturile IFN-ului. Mai mult, puteti folosi si noua metoda pusa la dispozitie de Viaconto: terminalele Selfpay, care va ajuta sa economisiti timp pretios. Puteti opta inclusiv pentru plata ratelor la casieriilor bancilor (unde vi se pot percepe comisioane) sau puteti alege varianta ca Viaconto sa va retraga automat ratele de pe cardurile de debit, daca ati inregistrat astfel carduri in conturile personale.

Rambursare anticipata – este posibila?

Raspunsul este unul afirmativ: puteti rambursa banii mai devreme de termen, daca aveti posibilitatea, aceasta varianta fiind chiar incurajata de catre reprezentantii Viaconto. In acest fel, evitati sa vi se mai acumuleze dobanda, iar costul total de rambursat va fi mai mic. De ce? Rambursand anticipat, nu veti plati decat valoarea imprumutata + dobanda pana in ziua in care achitati.

Ce penalitati riscati daca intarziati sa platiti ratele sau pentru neplata IFN?

In cazul in care, la un moment dat ajungeti in imposibilitatea de a plati ratele la timp, Viaconto va impune penalitati de 1,2% pe zi pentru fiecare zi in care depasiti data scadenta, incepand cu a doua zi dupa aceasta. De preferat este sa evitati aceasta situatie, pentru a nu fi inregistrati in Biroul de Credite.

Un alt aspect despre care trebuie sa stiti este ca atunci cand nu puteti plati deloc ratele, Viaconto are libertatea de a apela la o terta parte, in vederea recuperarii datoriilor. Mai mult, costurile de revendicare a neplatii va vor fi transferate.

Din dorinta de a va veni in ajutor, reprezentantii Viaconto va pot ajuta cu solutii de amanare a creditelor. Mai exact, trebuie sa platiti cel putin 5% din valoarea sumei pe care ati folosit-o, impreuna cu dobanda acumulata ori un minim de 50 de lei.

Gradul de indatorare

Inainte de a accesa orice tip de credit rapid este important sa stiti cateva elementele si despre gradul de indatorare. Este vorba despre raportul dintre suma cheltuielilor lunare pe care le aveti si suma veniturilor pe care le obtineti.

De exemplu, daca solicitati 5.000 de lei, cu o dobanda de 1,2% pe zi pentru o perioada de 20 de zile, va trebui sa restituiti 6.200 de lei. In acest caz, gradul de indatorare se calculeaza astfel: (6.200/5000) * 100 = 124%.

Date de contact

Pagina web: www.viaconto.ro

Adresa de e-mail: info [@] viaconto.ro

Telefon: 0790546896, 0787707834, 0312295849

Skype: viaconto.ro

Expertii CreditRapid.ro va recomanda sa fiti extrem de chibzuiti ori de cate ori sunteti in cautarea unui imprumut online, pentru a rezolva problemele neprevazute si neplacute cu care va confruntati. Este important sa analizati cu atenti ofertele pe care le aveti la dispozitie si sa incercati, pe cat de mult posibil sa rambursati creditele anticipat, pentru a evita sa platiti dobanzi mari. Mai mult, nu uitati cat de mult conteaza sa nu aveti un grad de indatorare foarte mare, pentru a va putea mentine un nivel de viata decent!

Vezi recenzii si pareri despre Viaconto

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 4,0 out of 5
15 mai 2024

Norocul meu a fost ca am avut nevoie de o suma mica de bani pentru o situatie mai speciala. Chiar daca serviciul de creditare este unul bun cu profesionisti, dobanda se simte din pacate.

Laurentiu. S
Rated 3,0 out of 5
3 aprilie 2024

De multe ori am impresia ca dobanda de 1% este uneori mai mare de 1% iar cand sun la sediu pentru explicatii extra, nu mi se raspunde.

Radu
Rated 4,0 out of 5
15 septembrie 2023

As fi preferat sa fac un credit la banca doar ca aveam o dobanda foarte mare. M-am gandit sa bag la amanet doar ca nu mi s-a parut asa mult pentru 1 gr de aur. Am ales sa apelez la Via Conto pentru ca aveam nevoie de o suma relativ mica si am reusit sa imi rezolv treburile in liniste.

Silvia D.
Rated 5,0 out of 5
3 august 2023

Nu stiu cum a fost pentru alte persoane dar in cazul meu a fost chiar bine. Nu am imprumutat o suma foarte mare deoarece nu am vrut sa ma chinui mult timp cu creditul asa ca am imprumutat atat cat aveam nevoie.

Tudor
Rated 5,0 out of 5
20 aprilie 2023

Am vorbit pe facebook si in maxim 30 minute am avut banii in cont. Chiar a mers foarte rapid.

Ionut Marin
Viaconto