VivaCredit

Rated 4,3 out of 5
2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA
Rated 4,3 out of 5

Ai nevoie de un credit urgent pentru a-ti rezolva problemele personale cat mai repede? Viva Credit iti vine in ajutor cu oferte atent gandite, care te ajuta sa eviti procesele indelungate prin care ar trebui sa treci, daca ai apela la institutiile bancare clasice. Este vorba despre o alternativa eficienta si practica, de care poti beneficia dupa ce consulti foarte atent conditiile de eligibilitate, termenii si conditiile, dar si un calculator de credit, cu ajutorul caruia poti vedea foarte clar costurile unui credit nebancar, in functie de nevoile personale.

Care sunt conditiile de eligibilitate?

Pentru a fi declarat eligibil pentru un imprumut rapid trebuie sa stii care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti:

 • varsta minima de 20 de ani;
 • trebuie sa poti dovedi ca dispui de un venit constant, care provine din salariu, din pensie sau din PFA;
 • trebuie sa detii un cont bancar sau un card.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea creditelor nebancare?

 • cartea de identitate (original si copie);
 • alte documente, cu ajutorul carora poti dovedi solvabilitatea.

Avantajele de care ai parte cand apelezi la Viva Credit

 • daca te incadrezi in categoria de clienti noi, beneficiezi de o dobanda de 0% pentru un credit online;
 • nu trebuie sa achiti comisioane de analiza, comisioane de administrare sau pentru rambursare anticipata, daca decizi sa returnezi banii inainte de datele scadente;
 • posibilitati variate de plata a ratei lunare: prin card bancar, prin virament bancar sau cu numerar;
 • rapiditate: poti depune cererea pentru un credit in doar cateva minute, folosind pagina online a Viva Credit. Mai mult, poti intra in legatura telefonic si cu reprezentantii institutiei, care te pot ghida si iti pot oferi tot sprijinul de care ai nevoie
 • flexibilitate: poti alege suma pe care vrei sa o imprumuti, in functie de nevoile personale, cu mentiunea ca suma poate varia intre 100 si 4000 de lei, iar perioada de rambursare poate fi cuprinsa intre 10 si 90 de zile
 • dobanda este fixa, nefiind influentata de ROBOR, asa cum se intampla in cazul creditelor pe care le-ai putea obtine de institutiile financiar-bancare
 • economisesti timp pretios, intrucat nu mai trebuie sa te deplasezi fizic pana la sediul institutiei
 • transparenta: contractul pe care il inchei cu Viva Credit contine toate informatiile aferente, incepand de la suma imprumutata, dobanda, perioada de rambursare, comisioane, taxe, dar si rate.

Dezavantajele ce trebuie sa le iei in calcul

In situatia in care nu respecti intocmai datele stabilite pentru plata ratelor ori cuantumul minim de plata, Viva Credit are dreptul de a-ti bloca accesul la un alt imprumut. Cel mai bine este sa te inspiri din din parerile celorlalti ce au apelat la acest IFN. Parerile si recenziile se gasesc in jocul paginii.

Tipuri de credite rapide, pe care le poti obtine de la Viva Credit

Credit rapid fara acte – este o solutie excelenta atunci cand te confrunti cu situatii neprevazute. Este vorba despre un imprumut online pe care il poti accesa simplu, fara sa ai nevoie de foarte multe documente. Tot online poti afla care este dobanda, care sunt comisioanele aferente, dar si care este totalul de plata.

Credit online urgent – reprezinta un produs financiar, pe care il poti accesa in mediul online si care presupune un sistem de verificare extrem de rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii indicati pe platforma institutiei nebancare.

Credit rapid fara dobanda – daca ai nevoie de sume mici, pentru perioade relativ scurte, ai posibilitatea de a accesa un credit cu dobanda 0%.

Credit rapid cu buletinul – este o varianta ideala pentru tine, mai ales atunci cand ai nevoie de bani repede si nu ai timp sa obtii alte documente, in afara de buletin.

Exemplu de calcul pentru un imprumut online Viva Credit

Daca ai nevoie de 1000 de lei intr-un timp foarte scurt, atunci trebuie sa stii urmatoarele:

 • dobanda va fi 0% (daca esti client nou);
 • dobanda va fi de 12 lei pe zi (daca ai mai avut imprumuturi de la Viva Credit);
 • pentru acest tip de credit, valoarea DAE este de 4114%;
 • nu ai nevoie de giranti sau garantii;
 • nu ai nevoie de adeverinta de venit;
 • poti obtine creditul strict online, fara a te deplasa intr-un birou fizic.

*Tineti cont de faptul ca institutia nebancara poate schimba oricand termenii, intrucat in anumite perioade exista oferte speciale.

Comparatie VIva Credit cu alte institutii IFN similare

2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
0,99% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Despre Viva Credit

Viva Credit este o companie din Romanie, ale carei servicii sunt specializate in imprumuturi rapide, pe care le poti obtine online 100%. Institutia nebancara este inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, dar si in Registrul Special al Bancii Nationale si isi propune sa iti vina in ajutor prin solutii rapide si convenabile de finantare, care sa te ajute sa depasesti momentele dificile neprevazute.

Timpul de aprobare per imprumut

Atunci cand aplici pentru un imprumut, timpul de aprobare poate varia intre 15 minute si 2 ore, in functie de verificarile pe care trebuie sa le faca reprezentantii Viva Credit. In vederea facilitarii intregului proces ai la dispozitie si o aplicatie online, care este usor de folosit si care te ajuta sa vezi toate informatiile in timp real. Daca datele pe care le introduci in aplicatie sunt corecte, aprobarea se poate face chiar si instantaneu.

Ce trebuie sa stii despre perioada de rambursare?

In ceea ce priveste metodele de rambursare pe care le ai la dispozitie, trebuie sa stii ca pot opta pentru una dintre variantele de mai jos, in functie de cum iti este mai comod:

 • poti solicita ca la data scadenta sa ti se retraga automat suma aferenta de pe card;
 • poti rambursa folosind cardul bancar;
 • poti face virament bancar;
 • poti plati in numerar la una dintre casieriile BCR, Unicredit-Tiriac Bank sau CEC Bank.

Conditii de rambursare anticipata

Daca iti doresti sa achiti imprumutul mai devreme decat este prevazut in contract ai aceasta posibilitate la dispozitie. In acest fel, te eliberezi de povara financiara si nu vei mai acumula dobanda, costul total al imprumutului fiind la final mult mai mic. Este important sa stii ca Viva Credit nu percep comisioane de rambursare anticipata, solicitandu-ti sa achiti doar costurile acumulate pana la data in care faci plata anticipata. Ca modalitati de achitare ai la dispozitie urmatoarele variante:

 • prin card bancar
 • prim virament bancar la Unicredit-Tiriak Bank
 • in numerar la orice casierie BCR, Unicredit-Tiriac Bank sau CEC Bank.

Care sunt penalitatile pe care le vei suporta pentru neplata?

In situatia in care ajungi sa nu dispui de suficienti bani pentru a-ti achita ratele, trebuie sa stii ca vei fi penalizat pentru neplata. Mai exact, daca in ziua scadenta nu platesti suma minima pe care o datorezi, adica 10% din suma utilizata si dobanda aferenta, risti penalitati dupa cum urmeaza:

 • incepand de a doua zi dupa data scadenta vei incepe sa acumulezi penalitati de 1.2% pe zi pentru suma restanta, fara sa mai ai posibilitatea de a utiliza alte sume
 • vei fi raportat la Biroul de Credite, ceea ce inseamna ca vei avea oficial un istoric financiar negativ. Daca pe viitor vei avea nevoie de un alt imprumut, sansele ca solicitarea sa iti fie aprobata tind spre 0;
 • Viva Credit are dreptul de a demara proceduri juridice si legale, in vederea recuperarii sumelor pe care le datorezi. Mai mult, vei suporta si toate costurile aferente acestor demersuri initiate de reprezentantii institutiei nebancare.

Date de contact Viva Credit:

 • e-mail: info@vivacredit.ro;
 • e-mail clienti: suport@vivacredit.ro;
 • website: vivacredit.ro
 • telefon: 021 303 0080/0372 402 500.

Gradul de indatorare

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca gradul de indatorare pe care il poti suporta se calculeaza pe baza unei ecuatii matematice simple. De exemplu, gradul de indatorare este calculat in functie de cheltuielile tale lunare, dar si in functie de suma veniturilor pe care le incasezi luna de luna. Iata in acest sens un exemplu, care te ajute sa-ti faci o imagine de ansamblu:

Venit lunar net de 4.000 de lei

Pentru un imprumut de 4.000 de lei, cu o dobanda de 1,2% pe zi si durata de creditare de 30 de zile, vei returna in total 5440 lei, adica (1,2 x 30) % x 4000.

Specialistii in domeniul financiar nu iti recomanda o indatorare mai mare de 40%, intrucat astfel nu ai face decat sa sporesti sansele de a ajunge in imposibilitatea de a returna imprumuturile la termen.

Expertii CreditRapid.ro recomanda tuturor utilizatorilor sa respecte sfaturile anterior mentionate si sa fie extrem de atenti, inainte de a semna un contract, pentru a se asigura ca nu vor intampina problemele pe parcursul perioadei de rambursare! Acorda-ti suficient timp pentru a citi termenii si conditiile, dar si pentru a studia ofertele pe care le ai la dispozitie, astfel incat sa poti lua decizia potrivita, conforma cu nevoile tale!

Vezi recenzii si pareri despre Viva Credit

Sau foloseste formularul de mai jos si detaliaza experienta ta cu acest IFN

Rated 3,0 out of 5
18 aprilie 2024

Nu pot sa recomand asa ceva 1.2% dobanda pe zi este furt pe fata. Ajungi sa dai peste 35% pe luna ceea ce este enorm

Fred
Rated 5,0 out of 5
10 aprilie 2024

https://imprumut-online.com/

Dasgef5
Rated 5,0 out of 5
10 aprilie 2024

Foarte mulțumit de experiența mea la https://imprumut-online.com/! Împrumuturile lor negarantate vin cu o rată a dobânzii competitivă și un proces simplu. Asistența promptă îl face cu atât mai convenabil.

Gdsf54
Rated 5,0 out of 5
21 martie 2024

nu stiu cum a fost pentru altii dar pentru mine a fost un super credit. Am prins dobanda 0 pentru ca a fost primul meu credit si am imprumutat o suma modesta pe care am achitat-o in aproape o luna. Deci da, recomand.

Flavius
Rated 4,0 out of 5
27 februarie 2024

Agentul de credit a fost super prietenos si mi-a explicat tot ce a trebuit sa stiu despre credit. Creditul in sine a fost unul bun, m-a ajutat enorm si am primit banii in cont in cateva minute.

Lavinia
VivaCredit