credite ifn azi

Credite IFN pe care poți să le obții azi!

Cuprins articol

Dacă nu ai mai făcut niciodată un credit rapid IFN și este prima data când îți dorești să îl obții, trebuie să ştii ca instituțiile financiare nebancare oferă servicii sau produse financiare, dar nu aparțin în mod formal sau informal de o bancă. Unul dintre principalele avantaje pe care le oferă este că își aduc activitățile de finanțare în rândul populației care nu poate accesa cu ușurință creditele bancare.

În articolul de azi vom vorbi despre două IFN-uri de la care poţi să obţii rapid sume de bani pentru a rezolva diverse probleme financiare cu care te confrunţi.

De la VivaCredit poţi să obţii 5000 de lei în doar două ore

Când nevoia financiară este stringenta, obţinerea unui credit în doar două ore vine sub forma unui ajutor nesperat. Viva Credit oferă acest împrumut rapid în valoare de 5000 de lei, în condiţii uşor de accesat: trebuie să ai mai mult de 20 de ani; un venit stabil care poate proveni însă şi din activităţi independente, pe lângă salariu – adică, pot să obţii împrumutul dacă deţii PFA, PFI, II, IF sau dacă practici o profesie liberală; deţii un cont la orice bancă din România şi un card atașat acestuia.

Ce ai de făcut pentru a obţine împrumutul VivaCredit?

În doar câteva minute poţi să completezi formularul online pus la dispoziţie pe site-ul VivaCredit, urmând ca în 15 minute să obţii feedback-ul pentru aplicaţie. Dacă răspunsul primit este pozitiv, în două ore îţi vor intra şi banii pe card.

În momentul în care aplici ai nevoie de câteva documente, în fapt, de o copie după cartea de identitate şi o după alte documente care dovedesc bonitatea ta.

Prin urmare, în discuţie intră un credit rapid, purtător de dobândă fixă, uşor de obţinut 100% online. În plus, vei mai beneficia de următoarele avantaje: vei plăti dobânda efectiv pentru banii pe care i-ai utilizat, poţi să rambursezi anticipat fără să plăteşti comisioane şi/sau penalităţi, ai posibilitatea să rambursezi lunar doar 10% din suma utilizată + dobânda acumulată.

De la HoraCredit poţi să obţii rapid până la 10000 lei

Şi în cazul acestui IFN trebuie să urmezi câţiva pași pentru a aplica online pentru împrumut. În ceea ce priveşte vârsta, creditul este şi mai facil de obţinut în comparaţie cu Viva Credit, pentru că este suficient să ai 19 ani împliniţi.

Primul pas pe care îl faci în vederea obţinerii creditului constă în alegerea sumei pe care o doreşti şi a perioadei în care să se deruleze creditul. Va trebui să completezi un formular online de înregistrare, pe care îl găseşti pe site-ul IFN-ului HoraCredit. În final, în cadrul pasului al treilea, încarci documentele: o copie scanată a cărții de identitate și o copie după extrasul de cont bancar pe ultima lună (sau o dovadă a venitului pe lună anterioară).

De la Viaconto poţi să obţii rapid între 200 și 4000 lei

Şi în cazul IFN Viaconto împrumutul se iniţiază şi se primeşte online – practic, tot procesul este online.  Pentru elegibilitate trebuie să ai reședința în România, vârsta de 20-70 de ani, venit lunar demonstrabil, cont bancar activ şi card ataşat acestuia şi să utilizezi serviciul internet banking. Ai în vedere că nu trebuie să ai datorii active.

Pentru obţinerea împrumutului va trebui să completezi solicitarea de creditare online selectând între 200 și 4000 de lei. Vei putea să vezi că după ce selectezi suma de bani pe care o doreşti, calculatorul îţi va furniza automat suma totală pe care o vei avea de rambursat și data la care trebuie efectuată plata.

Va trebui să parcurgi paşii solicitaţi online şi să îţi exprimi acordul în ceea ce priveşte Termenii și condițiile, Termenii generali şi speciali și Politica de confidențialitate. Imediat ce primesc solicitarea de creditare şi bifezi paşii solicitați, consultanţii Viaconto îţi vor evalua eligibilitatea. Aprobarea cererii tale de creditare implica transferul împrumutului, în contul tău bancar sau cardul înregistrat, în funcție de cum ai ales.

După cum poţi să vezi, ai posibilitatea prin mai multe variante să obţii un credit IFN rapid, fără a face efortul să te deplasezi de acasă. Ai grijă însă, orice credit implică să fii responsabil!

Credite IFN pe care poți să le obții azi!