linie de credit cu zero dobanda

Ce presupune o linie de credit cu 0% dobândă în primele 30 de zile?

La modul general, o linie de credit este un fel de rezervă de bani pusă la dispoziție de către bancă sau un alt tip de instituție de credit. O astfel de linie de credit este avantajoasă pentru pentru că poți avea la dispoziție o anumită sumă de bani, care poate fi cheltuită imediat sau nu, în funcție de nevoile tale.

În plus, această formă de finanțare îți va fi utilă dacă ai nevoie frecvent de sume de bani nu prea mari pentru a face față anumitor cheltuieli în timp. Și în acest caz, precum în cazul altor tipuri de credite, trebuie să evaluezi cu atenție dacă vei putea face față rambursării și dacă activarea liniei de credit este compatibilă cu profilul tău de risc.

În articolul de azi îți vom oferi două exemple de linii de credit, pe care le poți obţine de la două IFN-uri, ambele cu 0% dobândă în primele 30 de zile.

CreditPrime – linie de credit cu 0% dobândă în prima lună de la obținere

De la IFN-ul CreditPrime vei putea să obţii o linie de credit prin care poţi primi de la 200 până la 15000 lei. Perioada pentru care o poţi solicita este de doi ani.  Condiţia pentru a fi considerat eligibil este să ai minim 20 de ani şi cel mult 70 de ani. Pe de altă parte, trebuie să dovedeşti că ai un venit lunar constant.

În cazul în care este prima dată când aplici pentru un împrumut la acest IFN, ai la îndemână un formular, pe prima pagină a site-ului, sau poţi să suni pentru a vorbi cu un consultant. În ceea ce priveşte primirea banilor, poţi opta pentru una dintre următoarele variante:

  • transfer instant pe cardul bancar Visa/Mastercard
  • transfer în contul curent bancar
  • numerar în sucursalele BCR

Nu este obligatoriu să ţii linia deschisă 48 de luni, o poţi achita integral, în ce moment îţi doreşti. Vei găsi răspuns la orice întrebare ai, în legătură cu rambursarea sau alt aspect de interes, la consilierii financiari ai IFN-ului sau chiar pe site.

Linia de Credit Ferratum – cu dobândă de 0% în prima lună de la obținere

Prin linia de credit de la Ferratum poţi să obţii între 500 de lei şi 10000 de lei, iar procesul de deschidere a liniei se desfășoară 100% online. Similar celor spuse anterior în cazul liniei de credit de la CreditPrime, aplicanții au la dispoziție un formular de solicitare pe site-ul IFN-ului.

În ceea ce privește eligibilitatea, trebuie să te încadrezi între 21 şi 70 de ani, să nu apari cu datorii în biroul de credit, să poți dovedi că ai venituri lunare, telefon personal și adresă de e-mail validă. Ai în vedere că după ce termini de completat solicitarea va trebui să atașezi o copie CI și dovada veniturilor lunare (extras cont, adeverinţa de salariu, talon de pensie etc).

Concluzionând, banii de care ai nevoie pot fi uşor de obţinut, însă trebuie să ai certitudinea că îţi vei putea plăti creditul la timp, respectând responsabil contractul.

Ce presupune o linie de credit cu 0% dobândă în primele 30 de zile?